Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netikėtas grupės įvaizdis pavergė „X faktoriaus“ teisėjus: „Jei turėčiau naktinį klubą, jus samdyčiau“

„X faktoriaus dalyviai“ – stebina ne tik savo talentu, bet ir originaliu požiūriu į sceną. O ypač gerai tą atskleidžia grupė „Nevers“ – kartą projekte savo laimę jau išbandę, šiemet jie grįžo ir vėl. Akis traukė ne tik jų scenoje užkurtas vakarėlis, bet ir netikėtas įvaizdis…
„Nevers“ pasirodymas „X faktoriuje“
„Nevers“ pasirodymas „X faktoriuje“ / V.Černiausko nuotr.

Tai – grupė, kurią projekte jau esame matę prieš kelis metus. „Kai praėjome pirmą etapą, viskas buvo gerai – užplūdo džiaugsmas, emocijos. O „Kėdžių etape“, nors iš pradžių atrodė, kad viskas gerai, kažkuriuo metu mus pakeitė į kitą grupę. Gerai pamenu, kaip mūsų vokalistė apsiverkė. Galbūt dėl to, kad buvome dar vaikai, mums tai buvo trauma: neva, o kaip mes nepraėjome?“ – sakė viena grupės narė, prisiminusi praėjusią patirtį projekte.

V.Černiausko nuotr./„Nevers“ pasirodymas „X faktoriuje“
V.Černiausko nuotr./„Nevers“ pasirodymas „X faktoriuje“

Tačiau dabar ji įsitikinusi – grupė užaugo. Todėl šiandien jie grįžta ne tik su nauja vizija, bet ir su kardinaliai kitokia grupės sudėtimi. Tačiau labiausiai grupė stebino neįtikėtinu savo įvaizdžiu, kuris teisėjus privertė aiktelėti! Ar jums pavyks atspėti, ką jie įkūnija?

Savo atliekamais roko kūriniais „Nevers“ scenoje nori užkurti tikrą vakarėlį. O šįkart jie tam pasirinko legendinės grupės „The Prodigy“ kūrinį.

Stengtis ir galvoti ne tik savo apie savo kūrinį, bet ir bendrą įvaizdį, tikrai yra verta – šių metų projekto nugalėtojas pelnys net 20 tūkst. eurų prizą.

Žinoma, kad pavyktų tą pasiekti, pirmiausiai teks įtikinti ryškiausias scenos žvaigždes, užėmusias teisėjų kėdes. Tai – viena iš populiariausių šalies atlikėjų, dainų kūrėja Justė Arlauskaitė-Jazzu, neatskiriama TV3 dalimi tapęs dainininkas ir hitų autorius Marijus Mikutavičius, televizijos laidų prodiuseris, grupės BIX lyderis Saulius Urbonavičius-Samas bei dainininkas, kompozitorius ir tekstų autorius Saulius Prūsaitis.

V.Černiausko nuotr./„Nevers“ pasirodymas „X faktoriuje“
V.Černiausko nuotr./„Nevers“ pasirodymas „X faktoriuje“

Panašu, kad „Nevers“ pavyks pasiekti savo tikslą… „Jūs visi esate tokie išskirtiniai! Tai – dar vienas jūsų koziris. Tai buvo tikras ir geras rokenrolas, kiek aš apie jį suprantu. Labai gerai“, – sakė Jazzu po grupės pasirodymo.

„Įvaizdį jūs turite. Vidinį žvėrį – taip pat. O energija tryško per kraštus, kas yra žiauriai gerai. Vis dėlto jums dar reikia susigrojimo, kaip ir labiau vienas kito paklausyti ir išsiaiškinti, kaip kas turi skambėti. Bet jūsų pasirodymas buvo toks, kad jei aš turėčiau naktinį klubą, aš jus tikrai samdyčiau“, – kolegei pritarė ir M.Mikutavičius.

O kokia bus kitų teisėjų nuomonė ir ar grupė pateks į kitą etapą, pamatysite jau šį vakarą.

„X faktorius“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas