Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netyla kalbos, kad Sakartvelo milijonieriaus dukra Sofio Gelašvili laukiasi antro vaiko

Viešumo šiuo metu itin vengiančios Sakartvelo milijonieriaus dukros Sofio Gelašvili gyvenime netrūksta pokyčių. 15min artimi šaltiniai pranešė, kad ji laukiasi antro vaiko.
Sofio Gelašvili
Sofio Gelašvili / Organizatorių nuotr.

Žinoma verslininkė Sofio Gelašvili dar visai neseniai džiaugėsi išsipildžiusiomis svajonėmis – santuoka ir į pasaulį atėjusia dukra, o savo gyvenimo detalėmis mielai dalijosi su sekėjais ir žiniasklaida. Vis dėlto po netikėtų skyrybų su Dominyku Niūniava moteris nusprendė atsitverti tylos siena.

Tik dabar asmeninį gyvenimą tarsi po devyniais užraktais saugojanti Sofio Gelašvili, panašu, kad vėl verčia naują lapą. Etapą, kuris vėl bus pripildytas naujais džiaugsmais ir netikėtumais.

15min šaltinių žiniomis, milijonieriaus dukra laukiasi antros atžalos. Anot šaltinių, apie nėštumą išduoda ir jau padidėjęs pilvas.

Susisiekus su pačia Sofio, ji fakto apie nėštumą netvirtino, o ir į atviresnius pasakojimus nesileido.

Tik paklausus, kokios emocijomis šiuo metu gyvena būsima mama, neatsakiusi į klausimą Sofio suskubo padėti ragelį.

„Holigans“ nuotr. /Sofio Gelašvili
„Holigans“ nuotr. /Sofio Gelašvili

Tiesa, tikėtina, kad ši žinia nėra tarsi iš giedro dangaus. Prieš kelis mėnesius moters ranką papuošė ir sužadėtuvių žiedas. Socialiniuose tinkluose moteris džiaugėsi, kad jai pasipiršo, tačiau atskleisti, kas yra jos išrinktasis, Sofio taip pat nepanoro.

15min primena, kad Sofio Gelašvili su Dominyku Niūniava oficialiai išsiskyrė balandžio gale. Skirtingais keliais pora pasuko po trejus metus trukusios santuokos.

Sofio Gelašvili ir Dominykas Niūniava aukso žiedus sumainė 2016-ųjų metų vasarą. Vieną vestuvių šventę pora atšoko birželio viduryje Sakartvele, Tbilisyje. Ten Sofio ir Dominykas susituokė bažnyčioje. Tiesa, čia ceremonija buvo kukli, tačiau grįžus į Lietuvą buvo suorganizuota kur kas prabangesnė ceremonijos antroji dalis.

Iš pirmosios santuokos moteris augina mažametę dukrą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sakartvelo milijonieriaus dukra Sofio Gelašvili uždaro grožio saloną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas