„Božolė“ katu su „Božolė“, – su šypsena sakė atlikėja, Kaune drauge su vyru vadovaujanti restoranui.
Jo šefas Mindaugas Mizaras vakarui, kuomet visame pasaulyje atkemšamas jaunas vynas, paruošė prie jo derančius užkandžius – obuolių ir vištienos kepenėlių paštetą su karamelizuotais svogūnais, brusketas su kapotų pomidorų užtepėle bei gražgarste, Parmos kumpio vėrinukus su melionu.
N.Pareigytė-Rukaitienė sako, kad pradėjusi rūpintis restoranu, atrado dar vieną savo aistrą. Jai itin malonu aptarnauti klientus, su jais pabendrauti, pasikalbėti. Nuolatinius „Del Castillo“ lankytojus ji ne tik pažįsta, bet ir žino daugelį jų istorijų.
„Na, tik į virtuvę nežengiu... Visa kita – mano valdos“, – šypsosi restorano valdymo paslapčių besimokanti grupės „69 danguje“ atlikėja.
Į Kauną iš Klaipėdos gyventi Rukaičiai persikėlė rugsėjį, kur yra ne tik šeimos restoranas, bet ir naktinis klubas.