Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Numerologė Galina Šmidt: „Agnei Jagelavičiūtei labai reikia meilės“

Nors kol kas žiniasklaida neatkapstė, turi šiuo metu Agnė Jagelavičiūtė širdies draugą ar tiesiog mėgaujasi vienatve, numerologė Galina Šmidt sako, kad Agnė – ne iš tų moterų, kurios gyvenimą galėtų nugyventi vienos.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Luko Balandžio nuotr.
Galina Šmidt
Galina Šmidt

Agnė savyje slepia daug gabumų: ji gabi ne tik menui, bet ir verslui, be to, turi puikią uoslę naudai. Ši jauna moteris – nepastovaus charakterio, ji aplinkiniams gali atrodyti ir egocentriška, ir despotiška. Tai pozityvios energetikos žmogus, valdomas nuotaikų.

Nors kitiems atrodo nepažeidžiama, tačiau iš tiesų Agnė ne visuomet trykšta pasitikėjimu savimi. Moteris turi stiprų atsakomybės jausmą, darbus mėgsta atlikti iki galo, todėl gali prisiimti per daug pareigų. Agnė visuomet mąsto protu, o ne širdimi – dažnai savo protui net neleidžia pailsėti. Tai žmogus, nuolat ieškantis naujovių. Kiek gyvenime ji bepasiektų, jai visada atrodys per mažai, mat kartelė yra užkelta labai aukštai. Agnei prognozuoju nuosavą verslą.

Ši jauna moteris gyvenime blogai jaučiasi, kai yra nemylima ir kai pati neturi kam skirti savo meilės. Agnei gyventi nėra lengva – aplink ją daug pavydžių žmonių, nuolat laukiančių, kuomet ji suklups. Pasitikėti Agnė turėtų tik pačiais artimiausiais žmonėmis, nes ją nuolat lydi pavojus būti išduotai.

SKAITYTOJŲ KLAUSIMAI

Net nežinau, kaip pradėti laišką, net nesu tikra, ar tikiu numerologija, bet, regis, Pitagoras tuom tikėjo, o jis buvo pakankamai išmintingas žmogus, jei iki dabar taikomos jo teoremos, gal ir numerologijoje yra tiesos... Retai skaitau panašius straipsnius, į juos žvelgiu skeptiškai, tačiau gal ne veltui šiandien mano akys užkliuvo už jūsų komentarų... Nieko blogo žvilgtelti, ką skaičiai sako man. Tad prašau jūsų pastebėjimų ir sau.

Esu laimingas žmogus, turiu gražią šeimą, du vaikus, gerą vyrą. Tačiau gyvenu nuolatiniame laukime, o svarbiausia, nežinau, ko laukiu. Baigiau mokslus, stačia galva nėriau į šeimyninį gyvenimą, buvau ilgose motinystės atostogose, dabar vėl pradėjau dirbti, tačiau jaučiu kažkokią tuštumą, tarsi stovėčiau vietoje, tarsi nevyktų joks mano asmenybės tobulėjimas, tarsi sukčiausi rate. Aš vis noriu daugiau ir daugiau iš savęs, iš darbo, iš aplinkinių, tačiau šią akimirką, ypač darbo srityje, regis, stoviu ties riba, kurios neperžengsiu, nes nėra kur žengti. Reikia pokyčių, tačiau bijau paleisti tai, ką jau turiu, nes tai bent jau stabilu. Vyras mane spaudžia, jog galvočiau apie savo karjerą, kažką kurčiau pati, rasčiau savo sritį. Jis verslininkas ir tikisi, jog ir aš užsiimčiau savo verslu. Jei tai man nesigaus ir niekas nejudės į priekį, jis trokšta, jog pagimdyčiau trečią vaikelį... Man duotos dvi galimybės pasirinkti, kurios man abi atrodo netinkamos... Nesijaučiu esanti gimus būti tobula motina, tačiau ir verslininkė, manau, iš manęs nekokia išeitų. Tiesiog nerandu savęs, esu atitolusi nuo savęs ir nesuprantu, kokios yra mano žmogiškosios galimybės. Norėčiau gauti bent gaires, ko iš savęs galėčiau reikalauti, kokios mano stipriosios savybės, kam esu gimusi. Labai bijau nugyventi gyvenimą pasroviui.

Pradėkime nuo to, kad Pitagoras yra laikomas numerologijos pradininku. Jis susistemino ir išvystė gautas Egipte žinias, priskyrė skaičiams kokybines charakteristikas ir sujungė matematiką su mokslais apie žmogaus prigimtį. Nenuostabu, kad nepasitikite ezoteriniais mokslais, nes jūs esate skeptikė. Jūs dažnai nepasitikite ir aplinkiniais, turite baimę dėl ateities, dažnai keičiate nuomonę.

Jūs esate šeimos žmogus, taikdarys. Esate talentinga ir kūrybinga. Turite tvirtą charakterį ir pozityvią energetiką. Problema tame, kad esate nuotaikos žmogus ir apsikraunate pareigomis. Gaila, kad neparašėte vyro gimimo datos, nes ten tikrai slypi jūsų dabartinių nuotaikų priežastis. Jūs tikrai ne verslininkė, bet užsiimti individualia kūrybine veikla jums būtų pats tas. Kurti galima ir namuose. Ne man spręsti, kiek jums turėti vaikų, bet ir jūs, ir jūsų vyras turite suprasti, kad norint save išreikšti, nebūtina „eiti į darbą“ ir dirbti nuo 9 iki 18 val. Siūlau nepasiduoti bet kokiems spaudimams, prisiminti apie savo talentus. Jums tikrai pasiseks, tereikia pasitikėti savimi ir visata.

Buvau materialistė, besistengianti kontroliuoti artimus žmones, bandanti pūsti prieš vėją, sunkiai pažabojanti savo ego. Gyvenimo pamokas priėmiau neteisingai, todėl teko patirti daug sukrėtimų: skyrybos, dėl mano netyčinės veikos žuvo žmogus (pati buvau labai stipriai sužalota), bankrutavo mano įmonė. Šiuo metu slegia didelės finansinės ir dvasinės skolos, bet vis aplanko mintis, kad rasiu savyje jėgų, kad atsitiks kažkas tokio, kas leis atsikvėpti ir ramiai laukti gimsiančių anūkų. Kokia mano tolimesnio gyvenimo finansinė ir dvasinė perspektyva? Tiksliau, ar išsimokėsiu visas skolas iki gyvenimo pabaigos?

Tiesą pasakius, nežinau, ar išsimokėsite visas skolas iki gyvenimo pabaigos, nes nežinau, kuo užsiimate šiuo metu ir kiek planuojate gyventi. Galiu tik nuraminti, kad turite turtingumo ženklą. Tai reiškia, kad viduriuko būti negali – arba turite viską, arba nieko. Pagal skaičius, galiu teigti, kad jeigu rasite tinkamą partnerį, galėsite vėl pradėti verslą. Verslas turi būti didmeninės prekybos srityje. Prieš pradedant veiklą būtinai turite atleisti sau už anksčiau padarytus darbus ir paleisti praeitį. Esate pakankamai stipri moteris. Pabandykite grąžinti pasitikėjimą savimi, nes dar turite vystymosi potencialą. Tik nekartokite ankščiau padarytų klaidų, ir skolos bus išmokėtos. Negalima siekiant tikslų aklai eiti į priekį ir lipti per galvas, nuolat turėti pretenzijų. Jūs orientuotą į rezultatą, reiškia viskas bus gerai. O anūkų lauksite ar nelauksite, jie ateis savo metu.

Pastaruoju metu ėmiau gana dažnai vartoti stipriuosius gėrimus. Norėčiau sustoti, bet kažkaip nepavyksta. Gal galite ką nors patarti?

Viskam yra savos priežastys. Pagal jūsų duomenis žalingi įpročiai yra galimi dėl neišnaudotos nervinės energijos arba nesutarimų su aplinkiniais, taipogi moterų išdavystės. Tam, kad atsakyčiau tiksliau, reiktų daugiau informacijos apie gyvenimo sąlygas ir darbo pobūdį. Esate labai kieto charakterio, vertinantis stabilumą. Kita vertus, esate nuotaikos žmogus, sunkiai atleidžiantis nuoskaudas. Gal čia ir slypi priežastis? Patarčiau lankytis sporto salėje arba pradėti mokytis masažo. Ši papildoma veikla jums tiktų, nes turite gydytojo ženklą. Apie stikliuką pamirštumėte. Perspėjimas: atsargiau elkitės už vairo.

Turiu du vaikučius: vieną iš pirmos santuokos, kitą su dabartiniu vyru. Žmogus išsimokslinęs, turi 3 aukštuosius, tačiau visiškai nesugeba elgtis su pinigais – visą laiką gyvena „skolon“: skolinasi iš visur ir viskam, pradedant keliasdešimt litų, baigiant net keliolika tūkstančių. Blogiausia, kad skolinasi net neturėdamas pastovaus darbo ir net nesitardamas su manimi, dėl to net yra areštuotas namas, jo sąskaitos ir t.t. Visai nesvarbu, kad jo skolos atsirado dar iki mums susipažįstant, jis jų ne tik kad nemažina, bet jos auga tiesiog kosminiu greičiu! Apie turimas skolas jis net nesiteikė informuoti manęs prieš vestuves, o pagrindinės išlindo tik gimus vaikui.

Šeimą beveik visą kartu pragyventą laiką turiu išlaikyti aš, o ir jo asmeninių skolų nenoriu atiduoti, kadangi nekilnojamasis turtas yra tik jo nuosavybė. O aš jau nuo to pavargau. Nebematau perspektyvų, dėl galimybės būti su šiuo žmogumi pamyniau daugybę principų ir atsisakiau daugybės svajonių. Patarkit man, ar mano vyras turi realią galimybę suimti save į rankas ir tapti atsakingu, ar jis „užprogramuotas“ visada gyventi iš kitų kišenės? O gal verta man viską pradėti iš naujo vienai su vaikais?

Pagal jūsų skaičius matau, kad neišsipasakojate iki galo. Skaičiai rodo, kad jūsų vyras kaip tik turėtų vertinti pinigus, turi individualumo ženklą ir stiprią valią. Tai kur jis tuos pinigus deda? Nežinau smulkmenų, bet jei į šeimą pinigų neneša, galiu įtarti, kad jis yra lošėjas. Remiantis tuo, ką matau iš skaičių, galiu teigti, kad įvyko labai stiprios transformacijos. Tam, kad jums kažką patarčiau, reiktų daugiau informacijos.

Jei norite pasitarti su numerologe Galina Šmidt, suformuluokite aiškų klausimą, nurodykite savo vardą ir pavardę bei gimimo datą (duomenys viešai nebus skelbiami) ir siųskite adresu: gyvenimoskonis@zmones.lt

Numerologė Galina Šmidt dirba www.numerologai.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas