Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialiai išsiskyrė Enrikas Doktoras su žmona Kamile: buvę sutuoktiniai į teismą nebuvo kviečiami

Kauno apylinkės teismas šiandien priėmė sprendimą ir patenkino pareiškėjų Enriko Doktoro ir Kamilės Daktarės prašymą nutraukti santuoką ir patvirtinti jos nutraukimo pasekmių sutartį.
Enriko Daktaro ir Kamilės Doveikaitės vestuvės
Enriko Daktaro ir Kamilės Doveikaitės vestuvės / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Pareiškimą dėl E.Doktoro ir K.Daktarės santuokos nutraukimo Kauno apylinkės teismas gavo jau anksčiau. Į trečiadienio rytą vykusį posėdį, kuriame buvo nagrinėjama skyrybų byla, nebuvo kviečiami buvę sutuoktiniai.

Teismo sprendimas buvo tik formalus veiksmas nutraukiant santuoką, nes abiem sutuoktiniams atstovavo ta pati advokatė, o procesas vyko bendru sutarimu.

15min primena, kad E.Doktoras ir už jį 12 metų jaunesnė Kamilė Doveikaitė Kauno Rotušėje žiedus sumainė 2016-ųjų rugpjūčio 12-ąją. Henytės atžalai tai buvo antroji santuoka.

Kamilė – nesantuokinė buvusio geriausio H.Daktaro draugo Vidmanto Siaurusevičiaus-Siauro dukra. Henytės dešiniąja ranka laikytas vyras buvo rastas negyvas 2000 m.

Su pirmąja žmona Indre Kristinavičiūte E.Doktoras išsiskyrė prieš penkerius metus. Su ilgamete drauge santuokoje išbuvo devynerius metus.

Nors E.Doktoras ir ginasi garsiosios savo pavardės, tikina esąs paprasčiausias verslininkas, jo kriminalinėje dosjė – ne vienas įrašas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant