Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Oksana Pikul ir internautai leipsta juokais: mylimojo Vaido dovana jos sūnui – „neįveikiama“

Neseniai gimtadienį atšventęs Oksanos Pikul sūnus Dominykas sulaukė ne vienos įspūdingos dovanos. Mama berniukui padovanojo naują šeimos narį, o mamos draugas – tokio dydžio dovaną, kuri vos sutilpo į automobilį.
Oksana Pikul ir Vaidas Akramavičius
Oksana Pikul ir Vaidas Akramavičius / Asmeninio albumo ir stopkadro nuotr.

Nuotaikingame vaizdo įraše matyti, kaip Oksana Pikul ir jos mylimasis Vaidas Akramavičius dviese nešą milžiniško dydžio žaislinį meškiną. Kaip skelbia įrašas, tai – V.Akramavičiaus dovana, skirta devintąjį gimtadienį švenčiančiam Oksanos sūnui Dominykui.

Smagiausia dalis – bandymas milžinišką žaislą įgrūsti į automobilio bagažinę. Oksana Pikul vaizdo įraše leipsta iš juoko stebėdama nesėkmingus širdies draugo bandymus sugrūsti meškiną į transporto priemonę: netelpa tai koja, tai užpakalinė žaislo dalis.

Įrašas sulaukė daugybės peržiūrų socialiniame tinkle. Žmonės komentaruose juokėsi iš Vaido bandymų ir tuo pačiu sveikino berniuką 9-tojo gimtadienio proga.

„Dominykai, esi nerealiausias vaikas, kurį pažįstu. Nuoširdžiausi sveikinimai“, – po O.Pikul paskelbtu vaizdo įrašu komentavo ir V.Akramavičius.

Primename, kad Dominykas 9-tojo gimtadienio proga sulaukė dar vienos ypatingos mamos dovanos – naujo šeimos nario – kačiuko, vardu Hardas.

Asmeninio albumo nuotr. /Oksana Pikul sūnui Dominykui padovanojo britų trumpaplaukį Hardą
Asmeninio albumo nuotr. /Oksana Pikul sūnui Dominykui padovanojo britų trumpaplaukį Hardą

Oksana Pikul kalbėdama su Žmonės.lt prasitarė, kad sūnaus gimtadienio šventę pradėjo planuoti prieš kelis mėnesius. Devintajam gimtadieniui Dominykas pasirinko „Roblox“ temą – ji, pasak Oksanos, atliepia šiuolaikinių vaikų pomėgį žaisti kompiuterinius žaidimus.

„Šiek tiek buvo keista, kad ne futbolas, nes dabar jis yra mėgstamiausia Dominyko sporto šaka. Mūsų namuose dabar dominuoja futbolas“, – sūnaus pasirinkimu stebėjosi moteris.

Žinoma moteris prisipažino, kad jai labai patinka rengti sūnaus gimtadienius. „Tikėkimės, kad ir šis gimtadienis pavyko. Sprendžiant iš vaikų nuotaikų po gimtadienio, mačiau, kad buvo labai patenkinti“, – sakė Oksana.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?