Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

P.Belousova ir A.Ionelis tapo tėvais: pasidaliję mažylio kadru atskleidė vardą

Lietuvos atstovė 2004-ųjų grožio konkurse „Mis Visata“, profesionali šokėja Patricija Belousova (26) ir jos vyras, profesionalus šokėjas Alexandras Ionel (26) jau sūpuoja pirmagimį.
Šokėjai Patricija Belousova ir Alexandras Ionelis su sūnumi Noeliu
Šokėjai Patricija Belousova ir Alexandras Ionelis su sūnumi Noeliu / Asmeninio albumo nuotr.

Patricija Belousova portalui Žmonės.lt sakė, kad jos ir vyro Alexandro Ionelio pirmagimis – labai punktualus vaikas, gimęs tikslią, gydytojų prognozuotą datą. Tokie variantai – labai reti: jie sudaro vos 3-4 proc. atvejų visame pasaulyje.

„Nepaisant to, gimdymas nuo membranos plyšimo trūko net 35 valandas! Šis laikas buvo kupinas vilties, nekantrumo, skausmo ir stiprybės. Bet tai buvo daugiau nei verta. Laikyti savo vaiką ant krūtinės yra neapsakomas, su niekuo nepalyginamas jausmas!“ – Žmonės.lt sakė mama tapusi Patricija.

Asmeninio albumo nuotr./Šokėjai Patricija Belousova ir Alexandras Ionelis su sūnumi Noeliu
Asmeninio albumo nuotr./Šokėjai Patricija Belousova ir Alexandras Ionelis su sūnumi Noeliu

Ji pridūrė, kad su vyru nebijo kažko padaryti ne taip – jie yra drąsūs ir pratinasi prie naujo gyvenimo ritmo.

„Man patinka jausmas, kad šeima ir darbas gali būti lengvai derinami. Vos po dviejų dienų, praleistų Hamburgo universitetinėje ligoninėje, grįžome namo. Jaučiuosi labai gerai, organizmas ir kūnas greit atsistato ir jau esu pasiruošusi grįžti į šokių aikštelę!“, – su Žmonės.lt dalijosi šokėja.

Asmeninio albumo nuotr./Šokėjai Patricija Belousova ir Alexandras Ionelis su sūnumi Noeliu
Asmeninio albumo nuotr./Šokėjai Patricija Belousova ir Alexandras Ionelis su sūnumi Noeliu

Prieš pat Naujuosius susituokę Patricija Belousova ir Alexandras Ionelis džiugia žinia pasidalijo ir socialiniuose tinkluose.

„Laikas bėga taip greitai ir mūsų šeima juo džiaugiasi iki soties. Noelis smalsiai tyrinėja mūsų pasaulį, šypsosi ir juokiasi, kai užbaigia savo vaikiškus reikalus ir atlieka pačius drąsiausius šokio judesius, kai nori būti ant mamos krūtinės arba vėl skristi ant tėčio rankų.

P.S. Šis vaizdas iškart po gimdymo yra pats žaviausias dalykas, kurį išgyvenome. 35 valandų kelionė pilna prakaito, skausmo, baimės, vilties ir be miego...“, – dalijosi jauna mama.

Porą savo sūnų pavadino Noeliu. Tai – prancūziškas vardas. Išvertus iš senosios prancūzų kalbos, Noël reiškia Kalėdas.

„Mūsų sūnus yra labai punktualus vaikas, ir gimė tiksliai pagal daktarų prognozuojamą datą, taip būna tik 3-4% atvejų visame pasaulyje.

Nepaisant to, visas gimdymas nuo membranos plyšimo trūko 35 valandas! Šis laikas buvo kupinas vilties, nekantrumo, skausmo ir stiprybės. Bet tai buvo daugiau nei verta“, – Žmonės.lt pasakojo P.Belousova

Asmeninio albumo nuotr./Patricija Belousova ir Alexandras Ionel
Asmeninio albumo nuotr./Patricija Belousova ir Alexandras Ionel

Ji teigė, kad laikyti savo vaiką ant krūtinės – neapsakomas ir su niekuo nepalyginamas jausmas: „Mes nebijome padaryti ką nors ne taip, esame drąsūs. Mes pratinamės prie naujo gyvenimo būdo visi kartu.“

Patricija Žmonės.lt pasakojo besidžiaugianti, kad gali lengvai, net ir po vaiko gimimo, rūpintis šeimos gerove, bet nepamiršti ir darbo. Vos po dviejų dienų praleistų Hamburgo universitetinėje ligoninėje ji su kūdikiu grįžo namo ir teigia nekantraujanti vėl stotis ant parketo.

„Jaučiuosi labai gerai, organizmas ir kūnas greit atsistato ir jau esu pasiruošusi grįžti į šokių aikštelę!“ – šypsojosi moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Patricija Belousova ir Alexandras Ionel
Asmeninio albumo nuotr./Patricija Belousova ir Alexandras Ionel

Įpusėjus nėštumui pora surengė kūdikio sutiktuvių vakarėlį, kuriame atskleidė pirmagimio lytį. Šokėjų pora kartu su būriu svečių svarbią jiems progą paminėjo Hamburgo restorane „Cucinela“.

Šventėje dalyvavo draugai ir kolegos iš šokių pasaulio: Vokietijos įžymybės, šokių projekto „Let’s Dance“ nugalėtojai ir dalyviai.

Visi susirinkę laukė lemtingo momento, kurio metu paaiškėjo vaikelio lytis. Vakaro kulminacija įvyko susprogdinus balioną – mėlyni konfeti reiškė, kad porai gims berniukas!

Primename, kad Patricija apie nėštumą viešai paskelbė besilaukdama 5-ąjį mėnesį. Džiugia naujiena ji pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Svajonės pildosi. Mes ir patys iki šiol dar negalime tuo patikėti.Tai taip tikra ir vis dėlto visiškai netikėta. Šiandien yra ta diena, kai norime pasidalinti šia puikia žinia. Prieš penkis mėnesius manyje pradėjo plakti antra maža širdelė. Aleksas ir aš būsime tėvai. Tai viena gražiausių ir brangiausių dovanų, kurią mums galėjo duoti Dievas. Tai – tikra magija. Mama ir tėtis džiaugsmingai laukia mažylio“, – socialiniame tinkle rašė Patricija, pasidalinusi keliomis laukimo nuotraukomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas