Paaiškėjo K.Nacickaitės ir olimpiečio Dimeo pirmagimio lytis: intriga atskleista jautriame vaizdo įraše

Vasarą vestuves Palangoje atšokę Lietuvos krepšininkė Kamilė Nacickaitė ir jos mylimasis, olimpinis čempionas Dimeo van der Horstas jau žino savo būsimo pirmagimio lytis. Ji atskleista jautriame vaizdo įraše.
Kamilė Nacickaitė, Dimeo van der Horstas
Kamilė Nacickaitė, Dimeo van der Horstas / Asmeninio albumo nuotr.

Krepšinininkės Kamilės Nacickaitės ir jos vyro, olimpinio čempiono Dimeo van der Horsto pirmagimio lytis atskleista vaizdo įraše, kuriuo pora pasidalijo instagrame.

Susprogdinus juodą balioną, jame pasirodė mėlynos spalvos balionėliai. Taip tapo aišku, kad porai gims berniukas.

„Tu būsi laimingas kūdikis, turėdamas mus kaip tavo tėvus, berniuk“, – rašė Kamilė.

Žmonės.lt primena, kad šeimos pagausėjimo naujiena sutuoktiniai pasidalijo socialiniuose tinkluose, kuriuose paviešino jautrius kadrus.

„Mūsų mamos ir tėčio eroje“, – instagrame raše K.Nacickaitė.

Kamilė portalui Žmonės.lt pasakojo, kad vaikelis buvo planuotas.

„Žinia norėjome pasidalinti tik sužinoję, kad su nėštumu – viskas gerai. Tai buvo labai geros žinios, gan netikėtos tik dėl to, kad sužinojome, kai buvau nėščia jau 15 savaičių. Nesitikėjau, kad praleidau nekaip pagarsėjusį pirmąjį trimestrą, – šypsojosi Kamilė. – Reikėjo šiek tiek laiko susivokti, bet abu labai džiaugiamės, ypatingai Dimeo.“

Pora aukso žiedus sumainė rugpjūčio 10 dieną Palangoje. Šventė buvo surengta praėjus kelioms dienoms po to, kai olandas Dimeo van der Horstas iškovojo olimpinį 3x3 krepšinio rungties auksą.

„Mus sujungė krepšinis, susipažinome Rumunijoje, kurioje abu dalyvavome turnyre dėl galimybės žaisti Europos čempionate. Dimeo tuo metu kaip tik buvo nuo 5x5 perėjęs prie 3x3, o man tada buvo pirma vasara šioje kryptyje. Tada dar buvo pandemijos laikas, labai gerai pamenu, kad net per tas kaukes mes vienas kitą kažkaip nusižiūrėjome. O paskui juokėmės, kad nieko per daug nesimatė, bet vis tiek vienas kitam kažkokiu būdu patikome“, – prieš pat vestuves Žmonės.lt sakė K.Nacickaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas