Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pagrindinio pajamų šaltinio netekusiai S.Starkutei – gera žinia: „Tikiuosi, kenkimo daugiau nebus“

Nuomonės formuotoja, prekės ženklo „SbyS“ įkūrėja ir buvęs modelis Simona Starkutė neseniai buvo susidūrusi su nemalonumais – prarado savo instagramo paskyrą. Moteris teigė, kad taip iš jos buvo atimtas ir vienas pagrindinių pragyvenimo šaltinių. Visgi galiausiai praėjus dviem savaitėms Simona pasidalijo geromis naujienomis.
Simona Starkutė
Simona Starkutė / Asmeninio archyvo nuotr.

Kad buvo pavogta jos instagramo paskyra, Simona Starkutė pranešė rugpjūčio 20 dieną feisbuke.

„Visais įmanomais būdais bandysiu kažkaip ją atgauti su profesionalų pagalba“, – tuomet teigė ji.

Vis dėlto instagramo paskyros atgauti kurį laiką nepavyko. Todėl viltį praradusi Simona susikūrė naują, o rugpjūčio 29 dieną paviešintame įraše atvirai papasakojo apie tai, ką patyrė.

„Apvogta ir sužlugdyta – taip jaučiuosi pastaruoju metu. Manyje verda krūva emocijų, o pyktį ir ašaras dabar pakeitė beviltiškumo jausmas… Ir man ko gero pritars kiekvienas bent kiek žinomas žmogus, aktyviai besidalinantis savo gyvenimu socialiniuose tinkluose, ir iš to uždirbantis…

Niekada negalvojau, kad socialinis tinklas taps man tokiu svarbiu, tačiau 10-ies metų senumo asmeninė paskyra „Instagram“ su ne viena dešimtimi tūkstančių sekėjų pastaruosius kelerius metus buvo vienu pagrindinių mano pragyvenimo šaltinių, o taip pat savotiškas dienoraštis, kuriame susikaupė gausybė prisiminimų, išgyvenimų, kontaktų bei nuorodų.

Deja, vos per vieną dieną viso to netekau. Man liūdna, pikta ir apmaudu, kad tapau už klaviatūros besislepiančių šiknių, vagiančių paskyras – AUKA. UŽ NIEKĄ.

Kažkas tiesiog pavogė mano paskyrą ir taip su manimi susidorojo bei sužlugdė. Jaučiuosi nubausta, nors nieko netinkamo ar negero nepadariau. Suprantu, esu ne pirma ir ne paskutinė, kuriai taip atsitiko... Pagalvokite, kiek daug žmonių, verslų save reprezentuoja, augina, uždirba socialiniuose tinkluose, o kažkas ima ir visa tai per akimirką sužlugdo...

Labai tikiuosi, kad gyvenimas atlygins tiems, kurie kitų įdirbį sulygina su žeme...

Būkite atsargūs, nenaudokite to paties slaptažodžio skirtinguose socialiniuose tinkluose, elektroniniame pašte... Sugalvokite sudėtingus, simbolių ir skaičių turinčius slaptažodžius, apsaugokite save keliais lygmenimis ir saugokite asmeninius duomenis...“ – dalijosi S.Starkutė.

Kitame įraše Simona teigė, kad nepaisant vasariško oro, jos nuotaikos – rudeninės.

„Šaltos, niūrios, liūdnos...Dar sunku priimti tą faktą, jog esu netekusi darbo, pajamų, didžiosios dalies nuotraukų bei video. Atrodo, jog tai atsitiko ne man. Deja...

Tikiu, jog per kurį laiką daug kas atsistatys, tačiau tas bjaurus jausmas, jog tave apvogė, išliks dar ilgai“, – teigė S.Starkutė.

Laimei, praėjus dviem savaitėms nuo paskyros vagystės, Simona rugsėjo 3 dieną pasidalijo gera naujiena – anketą galiausiai pavyko atgauti.

„Na ką, mielieji mano, lyg ir grįžau pas jus! Dabar draugausime net dviejose paskyrose – mažą ką, jeigu vėl kažkas su šia nutiktų. Bet tikėkimės, kad kenkimo man daugiau nebebus“, – rašė S.Starkutė.

Ekrano nuotr./Simona Starkutė atgavo instagramo paskyrą
Ekrano nuotr./Simona Starkutė atgavo instagramo paskyrą

Simona pasidalijo ir pirmuoju įrašu po paskyros atgavimo:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas