Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Palangoje – muštynės: įsivėlė ir reperis Dominykas Ježerys-OG Version

Palangoje laiką leidžiantis atlikėjas Dominykas Ježerys-OG Version įsivėlė į muštynes.
OG Version
OG Version / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, šių metų rugpjūčio 16 dieną, apie 15.06 val. Palangoje, J.Basanavičiaus g., viešoje vietoje, 1997 metais gimęs atlikėjas žodinio konflikto metu, vieną kartą pastūmė ir sudavė 2003 metais gimusiam vyrui.

Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su Klaipėdos apskrities VPK komunikacijos poskyrio vyriausia specialiste Asta Kažukauskiene, ši patvirtino, kad toks įvykis iš tiesų nutiko.

„Yra pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Aplinkybės tikslinamos, nes tik pradėtas tyrimas tai informacija yra pirminė“, – Žmonės.lt teigė A.Kažukauskienė.

Paklausta, ar yra įvykių liudininkų, komunikacijos specialistė tikino, kad informacijos šiuo klausimu kol kas neturi.

„Tikrai negaliu pasakyti, tyrimą vykdo tyrėjai. Manyčiau, kad visgi yra, juk tai vieša vieta“, – svarstė A.Kažukauskiene.

Pasak jos, apie bausmę atlikėjui kalbėti dar yra anksti.

„Dabar tikrai yra per anksti apie tai šnekėti, bet galima pasižiūrėti, kas gali būti pagal Baudžiamojo kodekso 284 straipsnio 1 dalį“, – Žmonės.lt sakė Klaipėdos apskrities VPK komunikacijos poskyrio vyriausia specialistė.

Žmonės.lt primena, kad Baudžiamojo kodekso 284 straipsnio 1 dalyje yra numatytos galimos bausmės už viešosios tvarkos pažeidimą.

„Tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų“, – rašoma Lietuvos Respublikos baudžiamajame kodekse.

Žinią apie tai, kad atlikėjas Dominykas Ježerys-OG Version įsivėlė į muštynes pirmieji pranešė delfi.lt

Pasak „Delfi“ šaltinio, Palangoje ėjo penkių asmenų grupė, kurie pamatę Lietuvoje žinomą porą bei jų vaiką ir paminėjo jo slapyvardį. Tuomet D.Ježerys-OG Version priėjęs pastūmė vieną žmogų, galimai jam trenkė į nosį ir pasišalino iš įvykio vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas