Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigūnų bausti Deivydas Zvonkus ir Ramūnas Rudokas uždainavo policininkų šventės proga

„Margarita, Margarita! Ak, kodėl kiekvieną rytą...“ – Angelų sargų dienai skirtame LNK koncerte uždainavo Deivydas Zvonkus ir Ramūnas Rudokas. Įdomi detalė – abu vyrai su pareigūnais yra turėję ne itin malonių reikalų, konkrečiau tariant, įkliuvo neblaivūs ir prarado teisę vairuoti automobilius. Tačiau net per visą Lietuvą nuvilniję garsenybių skandalai jų humoro jausmo nenumalšino.
Deivydas Zvonkus ir Ramūnas Rudokas
Deivydas Zvonkus ir Ramūnas Rudokas / Viganto Ovadnevo nuotr.

Šių metų balandį dainų autorius ir atlikėjas D.Zvonkus buvo sulaikytas neblaivus prie vairo ir, nors leistiną 0, 4 promilių normą jis viršijo vos 0,17 promilės, iš D.Zvonkaus metams buvo atimta teisė vairuoti ir paskirta bauda.

„Tikiuosi, kad šiandien jūs, pareigūnai, nedirbate, ir aš galėsiu parvairuoti namo“, – juokėsi pirmadienio vakarą vykstant koncerto įrašui D.Zvonkus. Ramūnas Rudokas, užlipęs ant scenos, irgi neslėpė, kad yra netekęs teisės vairuoti. Vairuotojo pažymėjimas iš jo atimtas praėjusių metų spalio mėnesį. Po tokio vyrų atvirumo salėje sėdėję pareigūnai prapliupo juoku, o visos dainos metu negailėjo plojimų.

Apie „nuotykius“ su policija koncerto metu (LNK žiūrovai šį koncertą išvys antradienio vakarą – red. past.) atviravo ir operos solistas Liudas Mikalauskas. Dainininkas papasakojo, kad kartą, važiuojant autostrada ir mokantis solo partiją iš „Figaro vedybų“, jis nejučia pradėjo stirpiau spausti akseleratorių. Kaip tik tuo metu jį sustabdė kelių patrulis. Tą kartą pasiteisinęs, kad dainuojant nesąmoningai spaudžia greičio pedalą, L.Mikalauskas baudos išvengė, tačiau kitą dieną jį vėl sustabdė pareigūnas. „Pone Mikalauskai, tai greitį viršijate, tai be šviesų važiuojate. Ar ir vėl „Figaro vedybas“ mokėtės?“ – pareigūno žodžius prisiminė operos solistas ir padėkojo policininkams už atlaidumą. 

Angelų sargų šventės išvakarėse Ūkio banko teatro arenoje Vilniuje vykusiame koncerto įraše garsiausias Lietuvos ir užsienio estrados dainas atliko grupė „Studentės“, Paulius Sinkevičius, Justinas Lapatinskas, Arvydas Vilčinskas, Stano, Vaida Genytė, Vaidas Vyšniauskas, Kristina Zmailaitė, „Pop Ladies“, Marius Jampolskis ir kiti.

Nors įprasta uniformuotus pareigūnus matyti rimtus, šventiniame LNK koncerte netrūko juoko. Šmaikščiuose vaizdo reportažuose suvaidinę garsūs dainininkai be vargo prajuokino publiką. V.Genytė virto miške pasiklydusia grybautoja, A.Vilčinskas – namo grįžtančiu emigrantu, Stano – mokesčių nemokančiu muzikantu, Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė – dėl geresnio balso į buitinį konfliktą įsivėlusiomis merginomis. Po vaizdo reportažo jos scenoje pasirodė surakintos antrankiais ir pasižadėjusios būti draugėmis prašė jas atrakinti.

Viganto Ovadnevo nuotr./Koncerto akimirka
Viganto Ovadnevo nuotr./  Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento