Vieną popietę šeši antrokai iš mokyklos Brukline įprastą valgyklą iškeitė į vieną geriausių Niujorko restoranų Manhatane, kur vakarienės kaina žmogui prasideda nuo 220 JAV dolerių.
Vaikų nuotykis prasideda dar neatsisėdus prie stalo: priekyje ėję berniukai į restoraną subėga palikę mergaites laukti už durų, o šios neslepia pasipiktinimo: „Jūs turėjote palaukti!“
Pradėję ragauti gurmaniškus patiekalus, vaikai nė nebandė apsimetinėti – tiesiai šviesiai išsakė savo nuomonę. Ragaudami omarų salotas vaikai raukėsi, patiekalas su ikrais buvo išvadintas šlykščiu, o raviolio paragavęs vaikas sušuko draugams: „Skonis kaip muilo! Kodėl aš valgau muilą?“.
Palankiau buvo sutiktas žuvies patiekalas, o mažyčiai jautienos kepsniukai patiko visiems. Labiausiai vaikus sužavėjo desertas: vaikai gavo po balioną lėkštėje, kurį susprogdinus rado po tris triufelius.
Pradinukus į savo restoraną pasikvietęs Danielis Bouludas nė kiek nepyko, kad mažieji svečiai jo patiekalų neįvertino taip, kaip suaugusieji. Jo tikslas buvo suteikti vaikams tai, ko jam pačiam vaikystėje trūko: apsilankyti prabangiame restorane, paragauti ko nors naujo ir pažinti dar neatrastų skonių.