Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pasitikite“ – Šarūnas Jasikevičius grįžta ir kviečia susitikti renginyje Kaune

Nuošalyje palikus visas negandas, pirmasis interaktyvių pokalbių šou „Pasitikite“ pagaliau įvyks 2022 m. kovo 10 d. TV laidų vedėjas ir humoristas Justinas Jankevičius šįkart kalbins žmogų, kurio pristatymui užtenka vieno žodžio – „Pasitikite“, Šarūnas Jasikevičius.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „ZUMA PRESS/Scanpix“ nuotr.

„Pasitikite“ – tai interaktyvus pokalbių šou, skirtas betarpiškam susitikimui su iškiliausiais šių dienų lietuviais.

Open court(liet. atviros auditorijos) stiliumi vyksiančiame šou kiekvienas atėjęs taps pasirodymo ant scenos ir už jos ribų dalimi, o specialiai tam vakarui parengti muzikiniai pasirodymai ir netikėti vakaro svečiai sukurs atmosferą, į kurią žiūrovai mielai mintimis grįš ir renginiui seniai pasibaigus.

„Labai džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad kovo 10 d. visi grįšime į Kauną, ir „Žalgirio“ arenoje pasitiksime Šarūną. Pažadu, kad atskleisime dar niekada anksčiau nepasakotą išskirtinę istoriją, o taip pat visi kartu prisidėsime prie kilnaus tikslo, nes visos už bilietus gautos lėšos atiteks Rimanto Kaukėno paramos fondui ir jo globojamiems sunkiai sergantiems vaikams“, – sako Justinas Jankevičius.

Asmeninio albumo nuotr./Justinas Jankevicius
Asmeninio albumo nuotr./Justinas Jankevicius

Dvi valandos pačių įdomiausių pokalbių, netikėtumų, nuoširdumo, juoko ir puikios muzikos – pasimatome kovo 10 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

O specialų muzikinį pasirodymą visiems susirinkusiesiems ruošia vienas garsiausių Lietuvos muzikos atlikėjų – jį paskelbsime jau netrukus!

Bilietus pirkti ČIA!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas