Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pauliaus Aršausko ir Eglės Malinauskaitės meilė baigėsi: „Jis žaidė dvigubą žaidimą su manimi ir žmona“

Kriptomilijonierius Paulius Aršauskas (27) nepaliauja stebinti savo sekėjų. Liepos pradžioje pasirodžius žiniai, kad nepraėjus nė metams po vestuvių skiriasi jo ir žmonos, vaiko mamos Dianos Taraškevičiūtės (27) keliai, jis netrukus pristatė naują simpatiją – žavią šviesiaplaukę Eglę Malinauskaitę (22). Visgi vos po trijų mėnesių ši draugystė nutrūko.
Paulius Aršauskas vestuvių diena su žmona Diana ir buvusia drauge Egle Malinauskaite
Paulius Aršauskas vestuvių diena su žmona Diana ir buvusia drauge Egle Malinauskaite / Asmeninio albumo nuotr.

„Esmė paprasta – jis žaidė dvigubą žaidimą, ir norėjo būti tiek su žmona, tiek su manimi. Žmona augina jųdviejų vaiką, o aš jam buvau jo nauja aistra. Bet tada atsirado dar daugiau kitų merginų, kurias viliojo jo turtai, naktiniai nuotykiai“, – 15min žinią apie skyrybas patvirtino Eglė Malinauskaitė.

Santykiai nutrūko ir dėl ją nustebinusio Pauliaus elgesio. „Jis mane tiesiog uždarė į narvelį ir reikalavo, kad būčiau tik namie, nuolat tikrindavo telefoną. Galų gale suvokiau, kad toks elgesys man visiškai nepriimtinas“, – teigė E.Malinauskaitė.

Kaip pati sako, tris mėnesius trukusios draugystės metu buvo visko, bet galiausiai suprato, kad šių santykių puoselėti nenori.

„Taip, dabar suprantu, kad buvau akla, bet visiems santykių pradžioje pasitaiko. Tik galvojantiems, kad buvau su juo dėl pinigų, griežtai sakau „ne“. Man jų niekada netrūko (Eglės mama – „Baltijos Amerikos klinikos“ savininkė Inga Malinauskienė – red.)“, – 15min sakė moteris.

O P.Aršauskas socialiniame tinkle penktadienio vakarą, prieš pasirodant publikacijai, nustebino sekėjus pasidalijęs žmonos Dianos nuotrauka. Akimirką lydėjo angliškos grotažymės „mano didžiausia meilė“, „mano žmona“, „mano meilė“.

#mybigestlove #mywife #mylove #luckyme???? #one&only

A post shared by Paulius Aršauskas (@paulius_arsauskas) on

15min susisiekus su P.Aršausku, jis daugžodžiauti nenorėjo, tačiau patvirtino, kad santykių krizę išgyvenę sutuoktiniai juda susitaikymo link.

„Kol dar nesusitaikėme, mes bendraujame, bet aš padarysiu viską, kad susitaikytume“, – sakė Paulius Aršauskas.

O paklaustas apie santykius su E.Malinauskaite, jis teigė, kad jiedu buvo tik draugai. „Su Egle nebuvo dėl ko skirtis, mes buvome draugai ir tiek. Jokių sužadėtuvių nebuvo ir panašiai“, – sakė P.Aršauskas.

Ir nors prieš kelias savaites kriptomilijonierius net nesvarstė apie susitaikymą, dabar sako: „Šiuo metu vaikas ir žmona yra man patys svarbiausi“.

Kriptomilijonieriaus žmona Diana susitaikymo 15min nei patvirtino, nei nepaneigė. O į visus pateiktus klausimus atsakė taip pat: „Net nežinau, ką ir komentuoti“.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka

Abudu susitaikymo net nesvarstė

Kone muilo operą primenanti istorija prasidėjo šių metų liepos 7-ąją, pirmųjų Pauliaus ir Dianos vestuvių metinių dieną. Socialinėje erdvėje paviešintos nuotraukos išdavė, kad tądien jis leido ne su žmona, o nauja simpatija – tarptautinio verslo ir komunikacijos studente Egle Malinauskaitė.

Po viena iš paviešintų nuotraukų, kur P.Aršauskas buvo užfiksuotas su Egle, jis rašė: „Per savo 27 gyvenimo metus nuveikiau ir pamačiau tiek, kiek kiti gali tik pasvajoti. Niekam neprivalau aiškintis dėl savo sprendimų, bet jie šiaip sau neatsitinka. Kas myli ir vertina, tiek ir turi. Kitus teisti labai lengva“.

Asmeninio albumo nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

Verslininkas prisipažino, kad jo ir žmonos Dianos santykius ištiko krizė: sutuoktiniai, prieš 4 mėnesius susilaukę naujagimės, jau kurį laiką nebegyvena kartu.

Paulius tikino, kad tai Diana jį paliko, o ši kalbėjo atvirkščiai – teigė, kad „jam svarbesni visai kiti dalykai“, nors ji ir bandė lipdyti santuoką.

Ne ką mažiau dėmesio, apkalbų ir įžeidinėjimų šioje istorijoje sulaukė ir verslininko naujoji širdies draugė Eglė Malinauskaitė, šiuo metu studijuojanti universitete.

Vieni merginą skubėjo teisti, sakydami, kad tai ji išskyrė šeimą. Tačiau pati E.Malinauskaitė sako į tokius piktus komentarus nekreipianti dėmesio – ji Pauliaus šeimos tikrai neardė, su juo draugauti ėmė tik tuomet, kai jis pasirašė skyrybų dokumentus.

„Tuo metu, kai Paulius atsirado mano gyvenime, jo šeimoje jau kuris laikas vyravo krizė. O mūsų artimesnis bendravimas prasidėjo tik jam pasirašius skyrybų dokumentus“, – sakė Eglė.

Žmonai santykiai nebuvo naujiena

Liepos pradžioje kalbinta kriptomilijonieriaus žmona Diana 15min sakė žinojusi apie vyro santykius su kita moterimi. Ir pridūrė, kad su vyru negyvena nuo birželio pradžios.

„Man labai keista, kaip ji gali taip elgtis. Ji pažįsta ir mano šeimą, žino, kad yra mažas vaikas (Diana ir Paulius augina keturių mėnesių dukrą, – Red.) – tai protu nesuvokiama“, – kalbėjo D.Taraškevičiūtė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prieš metus prabangias vestuves atšokęs kriptomilijonierius Paulius Aršauskas paliko žmoną su vaiku

Ji tikina su vyru bandžiusi kalbėtis, spręsti situaciją, bandė iš naujo lipdyti santykius. Tačiau, kaip tikina, „jam svarbesni visai kiti dalykai“.

Tuo tarpu Paulius Aršauskas tikino, kad nuo šeimyninio gyvenimo niekur nebėgo.

„Tai ji pabėgo, paliko mane vieną gyventi. Paliko mane vieną ir pati išėjo iš mūsų namų. Ji išėjo ir du mėnesius būna ne namie, todėl normalu, kad šalia manęs gali atsirasti kita moteris. Niekas jos nevarė, aš ją mylėjau, bet manau, kad charizmatiškas vyras negali ilgai būti vienas“, – 15min sakė jis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka

Pasak P.Aršausko, Diana pirma užsiminė apie skyrybas. Ir nors pora kol kas skyrybų dokumentų teismui nėra pateikę, apie susitaikymą nei vienas, nei kitas nekalbėjo.

„Kai ji užsimanė skirtis, sakau, gerai, aš vaiką (Diana ir Paulius augina keturių mėnesių dukrą, – red.) išlaikysiu. Vaiką myliu ir duosiu viską, ko jam reikės. Vaikas iš finansinės pusės bus pilnai išlaikomas iš mano pusės. Duosiu 2 tūkst. eurų per mėnesį, kad man jokių priekaištų nebūtų“, – kalbėjo milijonierius.

15min primena, kad Paulius ir Diana susituokė 2017 metų liepos 7-ąją, specialiai pasirinkę magiškų 7-ukų paženklintą datą. Iki vestuvių pora draugavo porą metų, nors pažįstami buvo nuo penktos klasės.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7-tukais paženklintos vestuvės: Katedra, raudonas kilimas ir „Rolls-Royce“ atvykusi nuotaka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas