Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per vestuves Atlanta atsisakė tradicinės nuotakos suknelės: „Nesu princesė, mano būdas – karalienės“

Nieks nesiginčys ir pritars – vestuvių dieną dėmesį labiausiai traukia nuotakos įvaizdis. Balta, dažnai žemę siekianti suknia, įspūdingas nuometas. Toks vaizdinys iškyla kiekvienam išgirdus žodį nuotaka. Tačiau buvusi atlikėja, renginių organizatorė Elena Puidokaitė-Atlanta (37) nusprendė išlikti savimi – prie altoriaus ji žengė pasipuošusi itin unikaliu kostiumiu.
Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis
Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis / 15min, Eglės Lekstutytės ir Dariaus Kučio nuotr.

Liepos 14-ąją Vilniaus Katedroje Elena Puidokaitė-Atlanta ištekėjo už mylimojo, verslininko Tado Bruzgulio, su kuriuo likimas suvedė po 18-os metų pažinties. Kone filmo verta meilės istorija buvo vainikuota gražioje šventėje, kurioje neabejotinai svečių žvilgsniai krypo į nuotaką.

Vestuvių dieną Elena Puidokaitė puošėsi artimo bičiulio, dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurtu unikaliu apdaru. Atsisakiusi žemę siekiančios, pūstos suknelės, Atlanta pasirinko kelnių ir korseto junginį, kurį pagrindinės ceremonijos metu papildė standžios medžiagos sijonas. Ne paslaptis, kad vestuvinį apdarą kūręs dizaineris garsėja ekstravagantiškais sprendimais, įdomiais kirpimais. O bendras rezultatas klientei labai patiko.

„Nesu princesė, o mano charakteris labiau atitinka karalienę, – kalbėdama su 15min juokiasi Atlanta. – Nesu nėrinių žmogus, ši suknelė puikiai atspindėjo mano charakterį. Labai džiaugiuosi šiuo sprendimu, tai buvo išties išskirtinis variantas“.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis

Vyrui buvo staigmena

Nuotaka sako vestuvių dieną besijautusi rami, užtikrinta. O sėkmingai sukurtas įvaizdis davė toną visai šventei – Elena ir Tadas Bruzguliai iki šiol neatsidžiaugia gražia ceremonija Vilniaus Katedroje ir smagia švente Arkangelo konferencijų ir meno centre.

Tiesa, galutinį vestuvinio apdaro įvaizdį Atlanta išvydo tik vestuvių dieną. „Kelis kartus teko ją matuotis, tačiau galutinį variantą išvydau tik vestuvių rytą. Bet nė kiek nesijaudinau. Prie šio įvaizdžio dirbo profesionalų komanda, žinojau, kad viskas bus gerai. O taip ir buvo“, – sako E.Puidokaitė.

Ir nors nuotakos įvaizdis socialinėje erdvėje sulaukė išties nemažai reakcijų, Elena pabrėžia – vieną svarbiausių dienų gyvenime jautėsi nuostabiai. O ir vyrui toks apdaras buvo tikra staigmena.

„Jis iki paskutinės sekundės nežinojo, kaip atrodysiu, jam tai buvo netikėtas sprendimas. Bet vos tik pamatęs sakė, kad atrodau labai gražiai“, – šyptelėjo Atlanta.

Liutauro Salasevičiaus suknelė išsiskyrė ir savo patogumu. „Antroje vestuvių dalyje tereikėjo nusiimti sijoną ir viskas – vakarėlis prasidėjo“, – juokėsi E.Puidokaitė.

Dariaus Kučio nuotr. /Tadas Bruzgulis ir Elena Puidokaitė-Atlanta
Dariaus Kučio nuotr. /Tadas Bruzgulis ir Elena Puidokaitė-Atlanta

Suknelę parduos aukcione

Ir nors Elena Puidokaitė savo apdarui negaili daugybės komplimentų, jo laikyti spintoje nesiruošia.

„Vos tik po vestuvių visi pradėjo klausinėti, ką ruošiuosi su ja daryti. Jei kam labai patiks ši suknelė, galime tartis“, – juokėsi Atlanta.

Kaip pati sako, jei tik atsiras išskirtiniu apdaru susižavėjusi būsima nuotaka, ją tikrai perleis.

„Manau, kad vestuvinis rūbas, nors ir nebuvo klasikinis, tradicinis, neturi būti marinuojamas ar saugomas ateinančioms kartoms“, – sako Elena Puidokaitė.

Visgi paklausta, kiek šis derinys kainuotų, nuo atsakymo šmaikščiai išsisuko: „Aukcioną rengčiau“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniaus Katedroje – svajonių vestuvės: meilę prisiekė Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas