Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Permainos Monikos Šalčiūtės gyvenime: pakeitusi įvaizdį prakalbo apie santykių krizę

Sužaliavęs pavasaris atnešė pokyčių ir į Monikos Šalčiūtės gyvenimą. Socialinių tinklų žvaigždė atsisakė jos vizitine kortele tapusių ryškių mėlynų plaukų ir kardinaliai pakeitė įvaizdį – virto šviesiaplauke. Tačiau pokyčiai merginos gyvenime ne tik smagūs, Monika pripažino, kad jau kurį laiką jos ir Dovydo Bagdono santykius yra ištikusi krizė.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

15min Monika Šalčiūtė pasakojo, kad pokyčiai į jos gyvenimą atėjo spontaniškai. Mėlyni plaukai jai jau buvo pabodę, galiausiai link pokyčių ją pastūmėjo fotosesija žurnalui.

„Mėgstu improvizuoti su savo išvaizda, pokyčių seniai norėjau, bet vis nesiryždavau. Viskas įvyko labai greitai. Dalyvaudama žurnalo „Panelė“ viršelio fotosesijoje pakeičiau plaukų spalvą, ji man labai patiko, tad nusprendžiau prie jos ir pasilikti“, – pasakoja Monika.

„Tamsi blondinė“, – taip savo įvaizdį įvardija socialinių tinklų žvaigždė. Panašios spalvos plaukus ji jau yra turėjusi, tik šviesesnius. Naujieji plaukai – gerokai trumpesni už ankstesnius. Trumpus plaukus Monika pasirinko neatsitiktinai – jie, pasak Monikos, vasarą reikalauja mažiau priežiūros. Tiesa, ar naujoji šukuosena tikra, ar perukas – Monika neatskleidžia. Juokaudama sako, kad mergaitiška paslaptis.

M.Šalčiūtė džiaugiasi, kad pagaliau jai nebereikės svarstyti, kaip suderinti plaukų spalvą su apranga. Mėlyna spalva, pasak Monikos, buvo virtusi jos galvos skausmu.

„Dabar nebereikia sukti galvos, ką apsirengti, kad tiktų prie mėlynų plaukų. Derinti drabužius su melsvos spalvos plaukais buvo neįmanoma misija. Negalėjau nešioti nei raudonos, nei geltonos spalvos drabužių“, – prisimena Monika.

Paklausta, kaip jos pokyčius vertina mylimasis Dovydas, Monika atvira – santykiai su juo yra pašliję, pora beveik nebebendrauja.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Šalčiūtė ir Dovydas Bagdonas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Šalčiūtė ir Dovydas Bagdonas

„Draugo nuomonės neklausiau, mes pastaruoju metu labai mažai bendraujame, santykiai keblūs. Apie juos plačiau nenoriu kalbėti, tai mūsų reikalas, apie santykius nepasakoju net savo draugams“, – atvirai kalba M.Šalčiūtė.

Kaip jūs vertinate Monikos išvaizdos pokyčius?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas