Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perminaitė gimtadienio šventei pristigo laiko

Trečiadienį dainininkė Viktorija Perminaitė švenčia 28-ąjį gimtadienį. Nors nuotaika puiki, mergina sako deramai gimtadienį atšvęsti neturinti laiko.
Viktorija Perminaitė
Viktorija Perminaitė 28-ąjį gimtadienį paminės kukliai. / TV3 nuotr.

Naujienų portalui 15min.lt susisiekus ir pasveikinus gražuolę, Viktorija glaustai papasakojo, kokia jai bus ši, 28-ojo gimtadienio, diena, bei atskleidė savaitgalio planus. „Nuo ryto esu užsikasusi darbe, o šiandien vakare koncertuoju Palangoje. Be to, šiandien vakare važiuosiu į Vilnių, nes rytoj ryte laukia filmavimas, taigi filmavimo išvakarėse jau būsiu Vilniuje“, – pasakojo mergina ir patikino gimtadienio šiandien deramai nepaminėsianti.

„Gal švęsiu penktadienį, pasikviesiu keletą draugų, gal kokį šašlyką kepsime ar kažką panašaus“, – svarstė mergina ir pridūrė savaitgalį jau taip pat suplanavusi, tačiau laiko švęsti neradusi.

Paklausta, ar jau gavo dovanų, V.Perminaitė sakė sulaukusi be galo daug sveikinimų, į kuriuos nuo ankstyvo ryto vos spėja atsakinėti. „Dovanų jau irgi gavau, bet jos labai asmeniškos“, – intriguojamai pokalbį apie gimtadienį, sveikinimus ir dovanas baigė dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento