Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pikantiškai atvirą kadrą paviešinusi Daina Bilevičiūtė: „Mane įkvėpė „Victoria's Secret“ šou“

Dainininkė Daina Bilevičiūtė įsiamžino originalioje ir atviroje fotosesijoje. Pasidalijusi jos akimirkomis, atlikėja sulaukė ir šmaikščių replikų. „Sakė, kad atrodau it dirbtinio intelekto sugeneruota“, – juokėsi ji.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Julijos Leonavičienės nuotr.

Šeštadienį dainininkė Daina Bilevičiūtė socialiniuose tinkluose pasidalijo dėmesį prikausčiusiu kadru, kuris sulaukė gausių reakcijų. Po nuotrauka kaipmat pasipylė pagyros.

Nors fotosesija daugeliui pasirodė neregėta, portalui Žmonės.lt D.Bilevičiūtė atskleidė, kad šie kadrai buvo užfiksuoti jau prieš kurį laiką.

„Ši fotosesija buvo daryta mano 60-ojo gimtadienio proga balandžio mėnesį, o aš dabar ja pasidalinau, įkvėpta „Victoria's Secret“ pristatymo šou. Kodėl kilo tokia mintis? Nes daug mano apatinių yra iš „Victoria's Secret“, o dar ir šiemet pristatymo metu buvo atkreiptas dėmesys į plius dydžio modelius, o aš kaip tik ir atstovauju tą modelių pusę. Viskas taip gražiai sutapo, todėl ir nusprendžiau pasidalinti“, – portalui Žmonės.lt komentavo D.Bilevičiūtė.

Julijos Leonavičienės nuotr./Daina Bilevičiūtė
Julijos Leonavičienės nuotr./Daina Bilevičiūtė

Daina juokėsi, kad pasidalinusi fotosesijos kadrais sulaukė gausybės komentarų.

„Vienas atsiliepimas labai prajuokino. Viena moteris parašė: „O, Dieve, Daina, kaip nuostabu, atrodo, lyg būtų dirbtinio intelekto padaryta.“ Aš jai atrašiau, kad kol kas dar esu tikra, – juokėsi D.Bilevičiūtė. – Išties, viską darėme patys, o tas mano „Victoria's Secret“ trikotažas vintažinis... Jam gal dvidešimt ar net trisdešimt metų“, – dalijosi Daina.

Pašnekovė pridūrė, kad pasidalinusi šia fotosesija norėjo pasiųsti reikšmingą žinutę.

„Štai moteriai tik 60 metų, o nieko nesidariusi su savo kūnu. Tik gyveni ir džiaugiesi, kad nereikia daryti jokių prisiuvimų, jokių patempimų ar dar ko. Mano žinutė – reikia džiaugtis būnant natūraliai. To ir linkiu kiekvienai moteriai – būti gražiai ir natūraliai“, – kalbėjo D.Bilevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito