Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Pikaso“ narys Rokas Laureckis susižadėjo su čiuožimo trenere Aida Rybalko

Grupės „Pikaso“ narys Rokas Laureckis (25), kaip pats sako, pagaliau išdrįso žengti svarbiausią žingsnį gyvenime ir pasipiršo savo mylimajai, čiuožimo trenerei Aidai Rybalko (26). Pora susižadėjo po 4 metų draugystės.
Rokas Laureckis ir Aida Rybalko
Rokas Laureckis ir Aida Rybalko / Asmeninio albumo nuotr.

Rokas Laureckis prisipažino, kad sužadėtuvės buvo kiek neplanuotos. Žiedą, pasirodo, jis buvo nupirkęs dar prieš kelis mėnesius, tačiau laukė tinkamos akimirkos.

„Pirmadienį nuvažiavome į Birštoną pailsėti, kartu labai smagiai leidome laiką. Atsikėlus ryte išėjome pasivaikščioti, užlipome ant kalvos, kur atsiveria labai gražus vaizdas. Ir tada išdrįsau ištraukti žiedą. Labai jaudinasi, bet galiausiai pasiryžau, nes juk mano žmogus“, – šypsodamasis 15min pasakojo Rokas Laureckis.

Asmeninio albumo nuotr./Rokas Laureckis ir Aida Rybalko
Asmeninio albumo nuotr./Rokas Laureckis ir Aida Rybalko

Dainininkas sako, kad niekada nebūtų patikėjęs, kad sužadėtuvių akimirką ims taip jaudintis: „Manau, kad šis sprendimas vyrams labai sudėtingas. Pakankamai atsakingai į tai žiūriu, todėl jaudulys buvo labai didelis, rankos drebėjo... Aš tikrai tikėjausi, kad viskas bus daug paprasčiau, lengvai, bet buvo taip sudėtinga...“

Asmeninio albumo nuotr./Rokas Laureckis ir Aida Rybalko
Asmeninio albumo nuotr./Rokas Laureckis ir Aida Rybalko

Nors ir Aida nustebo išvydusi žiedą, tačiau, Roko manymu, sužadėtuvių ji jau laukė kurį laiką: „Ji turbūt tikėjosi, kad anksčiau pasipiršiu. Juk jau esame tiek daug laiko kartu, turime bendrus namus.“

Aida antrino savo mylimajam. „Buvo netikėta, nors, aišku, širdy, kaip ir kiekviena moteris, laukiau ir tikėjausi. Bet labai apsidžiaugiau, kadangi draugaujame ne vienerius metus, tai laukiau, laukiau“, – juokėsi A.Rybalko.

Tiesa, pora vestuvių dar neplanuoja – pirmiausia pasidžiaugs sužadėtinių statusu. „Bet manau, kad ne šią, o kitą vasarą jau šoksim vestuvėse“, – šypsojosi jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas