Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmuoju Donato Montvydo laimikiu „Lietuvos balse“ tapo Greta Zazza

Sužavėjusi šių metų „Euroviziją“ jauna ir charizmatiška atlikėja Greta Zazza dar kartą visus pribloškė „Lietuvos balso“ aklosiose perklausose. Merginai vos po pirmųjų natų atsisuko visos keturios mokytojų kėdės, o ji pati pasirinko Donatą Montvydą, taip pagaliau tapdama pirmąja dalyve šio muzikos grando komandoje.
Greta Zazza
Greta Zazza / LNK nuotr.

„Esu labai laimingas, o kadangi esu „Eurovizijos“ fanas, manau, kad tai didžiausia platforma mums Lietuvoje. Aš sekiau, ką darė Greta ir kaip. Verta ją turėti savo komandoje ir iškart galvoti apie finalus“, – antrąją laidą džiugesio neslėpė D.Montvydas.

„Manau kiekvienas Leono komandos narys tikėsis galimo bendradarbiavimo ateityje ir kad ir kiek talentingų nuostabių žmonių šiame projekte, Leonas laiko su visais įrašyti bent po vieną dainą tikrai neturės. Ne paslaptis, kad Stokholme man tenka dirbti ir su švedų prodiuseriais, todėl truputėlį pastrategavusi pasirinkau Donatą. Tai žmogus, kuris gali padėti man tikrai svarbiais klausimais susijusiais su atlikimu, scenine ekspresija”, – apie sprendimą, kodėl iš savo dviejų favoritų Leono ir Donato pasirinko pastarąjį, kalba Greta Zazza.

Ne paslaptis, jog ši atlikėja jau antrus metus gyvena Švedijoje, kurioje atkakliai siekia įgyvendinti savo muzikinę svajonę. Dėl šios, Greta atsisakė patogaus gyvenimo Lietuvoje bei aukštų pareigų viename prabangiausių Vilniaus viešbučių, o visą tai iškeitė į padavėjos darbą „Hard Rock Cafe“. Šio sprendimo mergina tikrai nesigaili. „Man Švedija visada asocijavosi su kokybiškiausia popmuzika, kuri ne tik skamba Švedijoje, bet ir iškeliauja į JAV bei kitas šalis. Atlikėjo kelias ten kaip ir visur sunkus, ilgas ir vingiuotas. Manau ir dar sunkesnis nei Lietuvoje, nes konkurencija milžiniška. Aš labai džiaugiuosi užmezgusi kontaktus su švedų prodiuseriais. Taip pat džiaugiuosi galimybe lankyti vokalo pamokas pas vieną geriausių mokytojų, kuris atranda laiko ir man tarp visų švediškų žvaigždžių. Taigi jau dabar galiu pasakyti, taip emigruoti buvo verta. Kas laukia ateityje, dar pamatysime“, – apie savo pasirinkimą kraustytis gyventi į Stokholmą pasakoja Greta.

LNK nuotr./Greta Zazza
LNK nuotr./Greta Zazza

Ar šis projektas tiek vertas, kad atlikėja jam aukotų tiek laiko ir pinigų skrydžiams net iš kitos šalies, Greta Zazza net negalvoja ir vienareikšmiškai sako, kaip taip – jos prioritetai jai labai aiškūs. „Tiek šis projektas, tiek bet koks kitas žingsnis į priekį yra vertas visų įmanomų pastangų ir laiko. Juk siekiu savo svajonės. Investicijos – tai prioritetų klausimas: ar nauja suknelė, ar dar viena vokalo pamoka, ar atostogos šiltuose kraštuose, ar dar vienas skrydis į Lietuvą. Manau, mano prioritetai aiškūs. Renkuosi kokybišką projektą, kuriame galiu tobulėti kaip atlikėja. Toks ir dalyvavimo tikslas, noriu dainuoti kuo daugiau, lipti ant scenos kuo dažniau ir keliauti tik pirmyn.“

Pirmyn Greta žada keliauti ir už projekto ribų, merginos muzikinėje kišenėje savo eilės jau laukia naujai parašyta daina, nauji projektai, o širdyje dega noras ne tik dainuoti, bet ir kurti. „Tolimesniuose planuose – naujos dainos. Muziką ne tik atlieku, bet ir kuriu, rašau tekstus, todėl labai tikiuosi, kad ateityje tiek mano kurta, tiek ir atlikta kitų autorių kūryba atsidurs viename albume, – sako Greta ir nei kiek neabejoja – mesti viską Lietuvoje dėl muzikinių perspektyvų Švedijoje buvo teisingas sprendimas, visada galiu grįžti ir pradėti ten, kur sustojau. Kol kas mėgaujuosi procesu ir žvelgiu į ateitį. Jei kada nors sumanysiu nuleisti rankas muzikinėje erdvėje, teks nupūsti dulkes nuo bakalauro diplomo. Tačiau dabar visas mintis ir planus telkiu tik į muziką ir sustoti nežadu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas