Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pliaže vidury dienos apsvaiginta grožio specialistė: košmarišką momentą matė vaikai

Klaipėdoje gyvenančiai grožio specialistei Agnei smagus laikas su vaikais prie jūros vos nesibaigė didele nelaime – moteris teigia, kad vidury dienos buvo apsvaiginta.
Agnė, paplūdimys
Agnė, paplūdimys

„Šią istoriją privalote sužinoti, kad apsaugotumėte save ir pamatytumėte pavojų ten, kur jo nė neįtarėte“, – prieš keletą dienų savo „Instagram“ paskyroje pasakojimą pradėjo grožio specialistė. Juo sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

Grožio specialistei Agnei viena rami rugsėjo popietė iki šiol kelia košmarą. Siaubą prisiminusi Agnė pasakojo, kad vieną dieną maždaug nuo vidurdienio su savo dukra ir bičiulės dukra leido laiką paplūdimyje prie pat kopų. Čia moteris su vaikais žaidė stalo žaidimus, deginosi, mėgavosi maudynėmis. Visgi, kaip sako Agnė, kas vyko nuo 16.30 val., ji jau nebeprisimena. Moteris teigia, kad į jos gėrimą buvo įdėtos narkotinės medžiagos.

„Mano paskutinis atsiminimas yra pusę penkių. Aš nupirkau joms valgyti, pasiėmėme gėrimus ir aš kažką filmavau, šnekėjau su draugėmis. Kitas atsiminimas – atsibundu ryte ir žiūriu, kad esu namuose... Ryte supratau, kad maždaug keturiolikos valandų neatsimenu. Aišku, didžiąją dalį miegojau. Pažiūrėjau, kad vaikai miega kitame kambaryje. Jaučiausi nežmoniškai blogai“, – dalijosi grožio specialistė.

Agnė prisiminė paplūdimyje gėrusi girą, o kiek vėliau nusipirkusi sau alaus. Moteris svarsto, kad narkotinės medžiagos galėjo būti įdėtos į šį gėrimą. „Mano pirmas gėrimas buvo gira, kurią gėriau su vaikais, tada antras gėrimas – alus. Pasiėmiau dar vieną alaus ir jo atsigėriau tik patį viršų. Nuo to laiko nieko neatsimenu“, – kalbėjo ji ir neslėpė, kad jos būsena išgąsdino dukrelę, kuri sugrįžusi namo labai verkė.

„Man sakė, kad buvau kaip nesava, vienu momentu daug juokiausi. Gal kažkokį ir juoką atsimenu... Savo telefone turėjau kelis vaizdo įrašus, kuriuos tą dieną siunčiau draugėms. Aš net nedrįsau jų atidaryti, išklausiau tik išsiųstus balso įrašus, tačiau kai kuriose vietose net nėjo suprasti, ką kalbu. Tapo aišku – nuo pusės penkių nebegalėjau normaliai kalbėti, o po to niekam neatrašiau ir neatsiliepiau. Tik po savaitės minėtus vaizdo įrašus parodžiau draugei, tai ji ir sakė: „Pažiūrėk, tai tikrai buvo narkotikai, tavo žandikaulį kaip traukia“... Iš tiesų, aš vos prakalbėjau, buvau tapusi visiška daržove.... O po to beprotiškai vėmiau, man drebėjo rankos“, – kalbėjo Agnė.

Moteris iš telefone esančių įrašų matė, jog namo su taksi parvažiavo apie 19 valandą. Agnė atvira – jei ne mergaitės, nežinia, kaip būtų grįžusi namo.

„Man jautriausia tema vaikai, kad aš net nebūčiau jų tuo metu galėjusi apsaugoti. Man tai yra beprotiškai baisu. Visi turime saugotis. Kartoju tai daug kartų. Atrodo, kad gal esu protingas ir gal man tikrai taip nenutiks, bet niekada negali žinoti, kas kam gali nutikti. Galite sakyti, kad, va, pati kalta, nes nuėjo į tualetą. Bet aš nepagalvojau, kad dienos metu toks scenarijus laukia. Bet aš, atrodė, viską žiūrėjau“, – kalbėjo ji.

Agnė darkart atkreipė dėmesį, kad leisdama laiką prie jūros buvo atsargi – stebėdama besimaudančias mergaites, visuomet su savimi pasiėmė rankinę, o ir paprašė kitų žmonių ją pasaugoti, kai maudėsi. Visgi nesusimąstė, kad pavojus gali slypėti kitur. Agnė tikisi, kad jos istorija taps pamoka ne tik jai, bet ir kitiems.

„Visi žinome, kad klubuose reikia saugotis, jog į kokteilius nebūtų įpilta narkotinių medžiagų. Bet dieną, kai esi prie jūros ir eini į tualetą, o aš į jį ėjau keliskart ir visad pasiėmusi rankinę, net nepagalvojau, kad tokia nelaimė gali nutikti. Vaikai pasakojo, kad galimai buvo vyras, kuris labai į žiūrėjo. Tai yra labai baisu“, – košmarą prisiminė Agnė.

„Sako, kad žmonės nesimoko iš kitų klaidų, bet tikiuosi, kad jūs žinosite, suprasite, kad visa tai yra šalia. Tikiuosi, kad tokios situacijos jus aplenks. Reikia būti atsargiems“, – pridūrė ji.

Portalui Žmonės.lt Agnė akcentavo, kad pati tikriausiai šia tema tiek nebūtų kalbėjusi, jei ne panašios kitų žmonių istorijos.

„O ir dėl vaikų labai baisu. Jiems labiausiai ir gresia pavojus. Ir dar noriu akcentuoti, kad žmonės, matydami apsvaigusį asmenį, neskubėtų jo smerkti – jis gali būti atsidūręs nelaimėję. Man taip buvo. Mergaitės pasakojo, kad žmonės į mus paplūdimyje kreivai žiūrėjo“, – portalui Žmonės.lt sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas