Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Plinta skandalingas vaizdo įrašas: jame – agresyvus OG Version elgesys su publika

Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašas iš atlikėjo Dominyko Ježerio-OG Version koncerto. Internete jis tapo konflikto tarp komentatorių pagrindu – vieni teigia, kad OG Version elgesys su publika yra nedovanotinas, o kiti stojo jį ginti.
OG Version
OG Version / Teodoro Biliūno nuotr. ir stop kadras

Socialiniuose tinkluose sparčiai plinta vaizdo įrašas iš OG Version koncerto Kaune, kuris vyko šią vasarą. Diskusiją sukėlė atlikėjo publikai skirti žodžiai.

„Arba skylę atidarot, arba nežinau. Kas nenorit į mošpitą, tai atsitraukite, tai p**k į šoną, jeigu čia taip, ar girdi? Ką tu tildai? Nori, ateik ant scenos. Ateik čia“, – žiūrėdamas į minią sakė Ježerys-OG Version.

Po šio įrašo internete pasipylė komentarai, kurių autoriai pasiskirstė į dvi stovyklas. Vieni vyrą norėjo apginti, o kiti – pasmerkti.

Internautus papiktinęs įrašas:

„Jis tikras original gangster“, – gindamas OG Versio rašė vienas iš gerbėjų.

„Protingas, save gerbiantis žmogus tikrai į tokius „koncus“ nevaikšto, vaikų baliui gal ir gerai“, – prieštaravo kitas vaizdo įrašą peržiūrėjęs žmogus.

„Metalistų koncerte niekada tokių nebūtų nei iš publikos, nei iš atlikėjo… Koks atlikėjas, tokie ir gerbėjai. Jeigu čia mošpitas, reiškia normalaus mošpito nesat matę“, – nuomonę reiškė kitas socialinio tinklo „TikTok“ vartotojas.

„Aš suprantu, kad tas vaikinukas elgėsi netinkamai, tačiau suaugęs vyras, kad taip kalbėtų su vaikais, kurie už koncertą mokėjo, tai žemas lygis“, – toliau plito nuomonės.

„Žmogus atėjo į atlikėjo koncertą ir susilaukė nepagarbos ir viešos gėdos? Nu taip bendrauti su žmogum, kuris moka pinigis ir sakyti p**k į šoną jau per daug“, – rašė „TikTok“ vartotojas.

Koncerte naudota sąvoka mošpitas yra vieta prie pat scenos, kur klausytojai šoka šiurkščiai ir nekontroliuojamai, dažnai eidami ratu ir besistumdydami.

Primename, kad šią vasarą OG Version susidūrė ir su kitais nemalonumais. Rugpjūčio 16 dieną jis įsivėlė į muštynes. Apie tai pranešė Klaipėdos apskrities VPK. Pranešime teigta, kad šių metų rugpjūčio 16 dieną, apie 15.06 val. Palangoje, J.Basanavičiaus g., viešoje vietoje, 1997 metais gimęs atlikėjas žodinio konflikto metu, vieną kartą pastūmė ir sudavė 2003 metais gimusiam vyrui.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su Klaipėdos apskrities VPK komunikacijos poskyrio vyriausia specialiste Asta Kažukauskiene, ši patvirtino, kad toks įvykis iš tiesų nutiko.

„Yra pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Aplinkybės tikslinamos, nes tik pradėtas tyrimas tai informacija yra pirminė“, – Žmonės.lt teigė A.Kažukauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas