Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po „69 danguje“ skyrybų – grupės filmo premjera: be N.Pareigytės pozavusios „Šeškės“ kaustė žvilgsnius

Trečiadienio vakarą Vilniuje įvyko ilgai laukta premjera – pristatytas filmas „69 išpažintis“. Ant raudonojo kilimo sutvisko būrys garsenybių, o tarp jų – ir grupės „Šeškės“ trijulė Karina Krysko, Goda Alijeva ir Ingrida Martinkėnaitė.

Ilgai laukta filmo „69 Išpažintis“ premjera trečiadienio vakarą įvyko kino teatre „Forum Cinemas Vingis“. Dar gerokai prieš premjerą kino teatro prieigose pradėjo rinktis išsipuošusios garsenybės. Jų įvaizdžiai traukė akį, o ypatingai žvilgsnius kaustė premjeros žvaigždės – štai, viena jų, naujosios grupės „Šeškės“ narė Goda Alijeva, komplimentus žėrėsi pozuodama su permatoma kapronine suknele.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera

Nors filmo premjeros svečių sąraše buvo numatytos visos buvusios grupės „69 danguje“ narės, Karina Krysko, Goda Alijeva, Ingrida Martinkėnaitė ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, likus kelioms valandoms iki renginio pradžios paaiškėjo, kad ant raudonojo kilimo N.Pareigytė-Rukaitienė nepasirodys. Tai portalui Žmonės.lt patvirtino premjeros organizatoriai. Jie atskleidė, kad Nijolė renginyje nepasirodė dėl ligos.

Tuo tarpu I.Martinkėnaitė portalui Žmonės.lt su šypsena pasakojo, kad išskirtinei premjerai trijulė ruošėsi kaip reikiant.

„Tikrai intensyviai ruošėmės šiai progai, ir aprangą, ir makiažą, ir šukuosenas ruošėme, viską apgalvojome, nes tai mums yra šventė“, – kalbėdama su portalu Žmonės.lt, šypsojosi ji.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera

O ir jaudulio, anot atlikėjos, artėjant premjerai tikrai nestigo. „Kai po 20 metų karjeros vis dar yra pirmų kartų, susijusių su mūsų profesine veikla, yra labai gera. Tai mums nauja, o ir visai naujas formatas Lietuvoje. Žinoma, ne mes pačios sugalvojome apie save filmą nufimuoti, tad labai įdomu, kaip viskas atrodo kitų akimis“, – kalbėjo ji.

Ingrida juokėsi, kad filmo kūrimo metu visos grupės „69 danguje“ narės ir vėl pasijuto it karjeros pradžioje. „Jau labai seniai negirdėjome tokių klausimų, kaip susikūrė jūsų grupė, nuo ko viskas prasidėjo..., – juokėsi ji. – Prisiminti tą pradžią, kokios buvo emocijos, kokios buvo darbo sąlygos, kaip gyvenome visus tuos dvidešimt metų, yra labai įdomu.“

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera

I.Martinkėnaitė portalui Žmonės.lt pridūrė, kad galutinio filmo varianto iki šio vakaro nė viena iš grupės narių nėra mačiusi.

„Mums visoms galutinis rezultatas yra labai įdomus, nes jo dar nematėme, matėme tik kai kuriuos atskirus blokus. Tikiu, kad bus ir ašarų ir juoko, o ir jau žinau, ką įdėjo iš mano gyvenimiškų klaidų. Tikrai bus iš ko pasijuokti. Reikia mokėti iš savęs pasijuokti“, – šypsojosi ji.

Anot I.Martinkėnaitės, dokumentinio filmo kūrimas užtruko maždaug nei pusmetį. „Kameros sekiojo mus visur. Daug kas nepapuolė į filmą, tai manau, kad bus antra serija“, – juokėsi ji.

Dokumentinis filmas „69 išpažintis“ – apie Lietuvos laukinį pramogų verslą nuo 2005-ųjų metų su populiariausia ir skandalingiausia merginų grupe. Jame – ne tik didžių svajonių užkulisiai, bet ir „69 Danguje“ grupės pasiruošimas didžiausiam karjeros pasirodymui, kartu su ekskliuzyviniais pasakojimais iš 2005-ųjų pramogų verslo pasaulio, legendiniais televizijos archyvais, žymiais svečiais ir pačiu pasirodymu Žalgirio arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi