Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Egmonto Bžesko kaltinimų „vagyste“ – Jeronimo Miliaus atkirtis: „Tegul pažiūri į veidrodį“

Prodiuseris Egmontas Bžeskas visai neseniai laidoje „(Ne)normaliai“ kalbėjo apie jau kurį laiką aidintį „69 danguje“ skandalą. Čia jis kaip reikiant pažėrė naujų detalių – teigė, kad, jo manymu, į šią istoriją yra įsipainiojęs ir Karinos Krysko sutuoktinis Jeronimas Milius. Į šiuos E.Bžesko teiginius galiausiai sureagavo ir minėtas atlikėjas.
Jeronimas Milius, Egmontas Bžeskas
Jeronimas Milius, Egmontas Bžeskas / Svetlanos Bolnienės nuotr., stopkadras

Laidoje „(Ne)normaliai“ E.Bžeskas ir vėl atvirai prabilo apie grupės „69 danguje“ skandalą ir konfliktą su buvusiomis grupės narėmis Goda Alijeva, Ingrida Martinkėnaite ir Karina Krysko.

„Mes su Karina bendravome šeimomis. Kai ji gyveno su Sauliumi Skambinu, mes kartu švęsdavome Naujus metus, ilgą laiką tikrai bendravome. Ir iki šios dienos aš bendrauju su jo šeima kaip tikrai artimas žmogus.

Man buvo keista, kaip Karina prieš planuotą pokalbį su manimi, kurio aš prašiau, bandė registruoti „69 danguje“ logotipą, kurį aš pats asmeniškai esu padaręs kaip dizaineris, sukūręs kompiuteriu. Ir dar, aišku, pavadinimą. Negalėjau patikėti tuo, ką man sako advokatai“, – prisiminė Egmontas.

Stop kadras/Egmontas Bžeskas
Stop kadras/Egmontas Bžeskas

Tinklalaidėje Egmontas užsiminė, neva į konfliktą gali būti įsivėlęs ir K.Krysko vyras Jeronimas Milius.

„Tas žmogus, kuris dabar po lapais pasislėpęs ir bijantis labai apie save blogų žodžių, nebus patenkintas mano šituo pasikalbėjimu. Bet aš įtariu, kad yra įtakos. Kodėl? Todėl, kad kai buvo Saulius Skambinas, mes draugavome, net negalvojome apie tai. Daug kas bandė kėsintis į Kariną Krysko, bet nebuvo šansų, nes buvo susitarimas, ir tas žmogus šalia tikrai nebūtų to leidęs. Mes pasišnekame su Sauliumi, jis turi savo nuomonę apie šią situaciją.

Bet atsitinka taip, kad Karina realiai bando pasisavinti tai, kas sukurta, nors ji puikiai žino, kas tai sukūrė. Sėdžiu tuo metu pas Vudį studijoje, darome kitą projektą, ir jis girdi mano pokalbį su advokatu. Realiai penkios minutės tylos ir žiūrim į vieną tašką. Jis sako – negaliu patikėti, kad Karina taip... Aišku, mes parašom pretenziją ir staiga kitą dieną jau patentuojamas pavadinimas „Šeškės“, – kalbėjo Egmontas.

Org.arch.nuotr./Egmontas Bžeskas
Org.arch.nuotr./Egmontas Bžeskas

Taip pat skaitykite: K.Krysko žingsnio sukrėstas E.Bžeskas – apie J.Miliaus vaidmenį skandale: „Nepatiks, ką pasakysiu“

Galiausiai į kaltinimus vagyste trečiadienio vakarą sureagavo pats Jeronimas Milius. Portalui Žmonės.lt jis pateikė savo raštišką atsakymą. Dainininkas teigė negalintis atsistebėti E.Bžesko pasisakymais.

„Mane tikrai stebina, ar dar kam nors įdomu skaityti šito meluojančio verkšlentojo tekstus? Ar dar nenusibodo? Mane labai pralinksmino, kad pusamžis diedas skundžiasi, kad aš nenoriu būti jo draugu, koks jis yra su buvusiu Karinos vyru. Tarp mano draugų nėra nei vieno melagio, manipuliarotiaus ir skystakiaušio, o ypač turinčių visas tris savybes viename, tad tikiuosi, kad tinklalaidėje pašnekovai pakėlė iš Bžesko rankinuko iškritusią servetėlę ir nušluostė jam ašarėles. Aš neturiu jokios registruotos įmonės nei savo vardu, nei kartu su Karina, tad tai eilinis jo melas.

Situaciją žinau, kad toks „afigienas“ prodiuseris, taip „gerai dirbo“ ir buvo užsiėmęs savo reikalais bei atitolęs nuo grupės veiklos, kad net prekinių ženklų registracijų galiojimai buvo seniausiai pasibaigę. Panos susirūpino, kad norėdamos pagaminti atributikos turi padaryti tai legaliai ir pateikė prašymą užregistruoti tuos pačius, jau nebegaliojančius prekinius ženklus gamybai. Tačiau vos tik sulaukusios, atsibudusio Bžesko prieštaravimo iškart atšaukė pateiktą prašymą, net nespėjus patentų biurui pateikti bet kokį atsakymą.

Simono Barono nuotr./Jeronimas Milius
Simono Barono nuotr./Jeronimas Milius

Tad tas skambus žodis PAVOGTI tėra puiki priemonė parėkauti ir suvaidinti auką. Prekinis ženklas niekada nebuvo perregistruotas, tad ir dramatiškosios „vagystės“ niekada nebuvo. Bet visi suprantam, kad yra per mažai „kabliukų“ aukos vaidmeniui ir reikia kabintis bei pūsti burbulus iš bet kokios situacijos apskritai, man atrodo, Bžeskas suprato, kad jau yra seniai pamirštas, niekam neįdomus ir greičiausiai bando bet kokia kaina išsipildyti savo amžiaus vidurio krizėje.

Apie kokį autorinį konfliktą galima kalbėtis, kai Bžeskui nepriklauso nei viena dainos autorystė o aš apskritai su juo esu kalbėjęs du kartus gyvenime? Visi tikrieji autoriai net raštiškai leido merginoms dainuoti savo dainas.

Aš neturiu nei laiko, nei noro kištis į panų grupės veiklą. Mano nuomone, jos kuo puikiausiai tęsia savo naują kelią, kuris tikrai bus tik dar sėkmingesnis ir malonesnis be visokiausių, susireikšminusių praeities atgyvenų. O dėl „slėpimosi po lapais“, tai tegu Bžeskas pažiūri į veidrodį ir nuoširdžiai atsako sau, ar kam nors jis gali būti baisus“, – rašė J.Milius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento