Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Po trenerio Domanto Žičkaus aferų – sporto klubo pozicija: paaiškino, kodėl neatleido iš karto

Užsienio serialą „The Tinder Swindler“ priminusi sporto trenerio Domanto Žičkaus, kuris iš savo klienčių viliojo pinigus, istorija neliko be pasekmių. Vyras neteko populiaraus Vilniaus sporto klubo vadovybės pasitikėjimo ir buvo priverstas palikti darbo vietą. Buvusi vyro darbovietė atskleidė, kad informaciją apie galimus netinkamus veiksmus buvo gavusi anksčiau ir paaiškino, kodėl iš karto jo neatleido.
Domantas Žičkus
Domantas Žičkus / Stop kadras ir ekrano nuotr.

Vilniaus sporto klubo „Re.Formatas“ trenerio Domanto Žičkaus pavardė šalyje nuskambėjo po visuomenininko Skirmanto Malinausko tinklalaidėje pasirodžiusios laidos „Lietuviškas Tinder Swindler – asmeninis treneris Domantas Žičkus“. Pastarojoje savo santykius su D.Žičkumi aptarė buvusios jo klientės, kurios teigė, kad vyras iš jų išviliojo įspūdingas pinigų sumas.

Pasirodžius šiai informacijai, sporto klubo „Re.Formatas“ atstovybė išplatino pranešimą, kuriame sakė nutraukianti bet kokią veiklą su D.Žičkumi.

„Įvertinę Skirmanto Malinausko epizode „Lietuviškas Tinder Swindler – asmeninis treneris Domantas Žičkus“ pateiktą informaciją, priėmėme sprendimą nedelsiant nutraukti visus mūsų klubo ir minėto trenerio santykius“, – rašoma sporto klubo „Re.Formatas“ paskyroje feisbuke.

Žmonės.lt susisiekus su sporto klubo atstovais paaiškėjo, kad dar prieš S.Malinausko laidą vienoje „Facebook“ grupėje paplito informacija apie galimą netaktišką D.Žičkaus elgesį su klientais. Sporto klubo atstovė paaiškino, kad tas įrašas pateko ir į jų akiratį, tačiau tuo metu į situaciją jie nepažvelgė rimtai, nes juo dalijosi anoniminis asmuo.

„Per dvejus D.Žičkaus veiklos metus mūsų sporto klube nebuvome gavę nei vieno neigiamo atsiliepimo apie jį nei iš klubo klientų, nei iš kitų trenerių. Patys pamatėme „Facebook“ grupėje „Are We Dating The Same Guy?“ išplatinto anonimiško pranešimo apie Domantą ekrano nuotrauką. Pasikalbėjome su juo, klausėme, ar taip gali būti. Jis mus patikino, kad visa tai – šmeižtas. Įrašas buvo anoniminis, todėl negalėjome patikrinti, ar jį rašė viena iš mūsų sporto klubo klienčių, todėl ir nusprendėme su juo dar nenutraukti veiklos“, – Žmonės.lt sakė sporto klubo atstovė Dovilė Šimonytė-Šturienė.

Visgi, S.Malinausko laidoje pasirodęs pasakojimas įtikino „Re.Formatas“ klubo vadovybę. Jų atstovės teigimu, tuo metu vyras jau nebandė teisintis – tiesiog nutraukė veiklą.

Stop kadras/S.Malinausko laidoje rodytos Domanto Žičkaus socialinių tinklų anketos
Stop kadras/S.Malinausko laidoje rodytos Domanto Žičkaus socialinių tinklų anketos

„Pamatę S.Malinausko laidą, kurioje kalbėjo jau vardo neslepianti moteris, patikrinome ir įsitikinome, kad ji tikrai mūsų sporto klubo lankytoja. Būtent tada ir pasakėme, jog su šia darbo vieta teks atsisveikinti, nes taip juodinamas visas mūsų sporto klubo vardas. Treneris nesiteisino“, – sakė „Re.Formatas“ atstovė Dovilė Šimonytė-Šturienė.

Žmonės.lt primena, kad S.Malinausko tinklalaidės laidoje „Lietuviškas Tinder Swindler – asmeninis treneris Domantas Žičkus“ atskleista, jog vyras vienu metu mezgė santykius su keliomis moterimis, kurios į jį kreipėsi dėl trenerio paslaugų. Jos D.Žičkui teikė finansinę paramą – viena jų mokėjo už vyro lizingu pasiimtą automobilį, apmokėjo buto nuomą Žvėryno mikrorajone, pirko bilietus į koncertus ir keliones, taip pat investavo į D.Žičkaus vykdyto projekto veiklą.

Pilna D.Žičkaus aferos istorija – Skirmanto Malinausko vaizdo įraše:

VIDEO: Lietuviškasis "Tinder Swindler" - asmeninis treneris Domantas Žičkus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius