Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pop Ladies“ merginos Natalija, Oksana, Liepa ir Katažina draugystę stiprina iškylaudamos

Naujosios grupės „Pop Ladies“ dainininkės Natalija Bunkė, Oksana Pikul, Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė drauge ne tik koncertuoja, bet ir jaukiai leidžia laisvalaikį. Kolektyvo „baze“ tapo N.Bunkės kiemelis, kur merginos atsipūsdamos nuo darbų iškylavo.
„Pop Ladies“
„Pop Ladies“ / Fotografas.co

„Nusprendėme popietę praleisti drauge kepdamos mėsą ir smaguriaudamos uogomis bei vaisiais“, – portalui Žmonės.lt sakė Oksana. Anot grupės atlikėjų, buvimas kartu ir bendravimas naujoje kompanijoje įsibėgėja, juk drauge dirbant reikia ne tik aptarti naujai gimusius planus, ruoštis užgriuvusiam koncertiniam maratonui, bet ir puoselėti draugystę.

Fotografas.co/Natalija Bunkė
Fotografas.co/Natalija Bunkė

„Natalija puiki šeimininkė ir labai svetinga moteris, tad gavusios kvietimą skaniai ir šiltai praleisti popietę jos namuose mielai sutikome ir skubėjome po visų darbų į jaukius Natalijos namus. Šaunu turėti savo kiemelį ir praleisti laiką gamtoje“, – komplimentus žėrė Oksana.

„Laiko bergždžiai neleidome, prie vaišių stalo aptarėme ir darbo klausimus, klausėmės naujai sukurtų dainų mūsų grupei bei kūrėme naujus planus“, – šypsojosi Natalija. Draugija džiaugėsi ir Liepa. „Šaunu susiburti į smagų ir darbingą kolektyvą“, – sakė ji. K.Nemycko prisipažino susitikti su kolegėmis skubėjusi net iš kito miesto. „Pas merginas skubėjau iš Kauno. Laikas, praleistas kartu, buvo tiesiog šaunus“, – kalbėjo ji.

Fotografas.co/Pop Ladies
Fotografas.co/„Pop Ladies“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai