Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portale 15min – nauja pramoginė laida „Melo detektorius“: poligrafu tikrins garsenybių tiesą

Nuo šiandien, rugpjūčio 21 dienos, naujienų portale 15min bus dar daugiau pramogų – kiekvieną pektadienį 20.00 val. bus rodoma pramoginė laida „Melo detektorius“. Kas meluoja? Kodėl meluoja? Kam meluoja? Atsakymų į šiuos klausimus ieškos nauja portalo 15min laida „Melo detektorius“, kurioje tiesos arbitro vaidmuo patikėtas vieninteliam Lietuvoje privačiam poligrafologui Vitui Saldžiūnui.

„Ar žinai, kas yra melas? Žmonės, kurie visiškai nemeluoja ir visada sako tik tiesą yra, švelniai tariant, nepakenčiami“, sako V. Saldžiūnas. Jis įstikinęs – meluojame visi ir tai yra įprasta mūsų bendravimo forma. Komplimentai, nutylėjimai, mandagus pritarimas – tai ne kas kita, o tik skirtingos melo formos, be kurių neišsiverčiame.

Kaip niekada atviroje laidoje iššūkį ne tik sau ir partneriui, bet ir poligrafologui mes tiek meluojantys, tiek tiesą į akis rėžiantys, tiek savo gražbylystės sugebėjimais pasitikintys žinomi žmonės.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Profesionalus poligrafologas Vitas Saldžiūnas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Profesionalus poligrafologas Vitas Saldžiūnas

Į pirmąją karštąją „Melo Detektoriaus“ kėdę premjerinėje laidoje šį vakarą sės reperis Gediminas Melnikas-Mad Money ir jo mylimoji Deimantė. Jausmų audras išgyvenusi pora šiandien vėl kartu ir yra pasirengusi atskleisti kai kurias intymias savo gyvenimo detales.

Mad Money ir Deimantė, kaip ir kitos dalyvių poros, atsakinės į paprastus, bet intriguojančius klausimus apie asmeninį gyvenimą ir ne tik. Dalyviai turės progą savo antrosios pusės, brolio, sesės, mamos paklausti to, ko niekada nedrįso, tačiau atsakymą sužinoti visada labai knietėjo.

VIDEO: 15min laidoje „Melo Detektorius“ tiesą atskleis poligrafas: ar „nepatogūs“ klausimai žinomus žmones privers meluoti?

Laidos dalyviai vienas kitam uždavinės klausimus su galimu tik TAIP arba NE atsakymu. Prie poligrafo prijungus vieną pašnekovą, kitas jam užduos rūpimus klausimus. Dalyvių dialogą stebės profesionalus poligrafologas, kuriam pro akis nepraslys net menkiausią įtarimą kelianti atsakinėjančiojo organizmo reakcija.

Koks klausimas labiausiai sutrikdys Deimantę? Koks atsakymas nustebins Mad Money? Ar jie planuoja bendrą ateitį? Neįtikėtinai atviri atsakymai į šiuos klausimus – jau šį vakarą, rugpjūčio 21 dieną, 20.00 val. premjerinėjė „Melo detektoriaus“ laidoje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas