Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prabangios K.Kuzmicko anūko krikštynos: senelio staigmena iš Jordano upės ir žinomi svečiai

Vasara – ne tik vestuvių, bet ir krikštynų metas. Trakuose, ežerais turtingame krašte, saulėtą liepos savaitgalį buvo surengtos buvusio Seimo nario, politiko, psichiatro-psichoterapeuto Kęstučio Kuzmicko anūko krikštynos.
Kęstučio Kuzmicko anūko krikštynos
Kęstučio Kuzmicko anūko krikštynos / Asmeninio albumo nuotr.

K.Kuzmicko anūko krikštynų šventėje dalyvavo ir būrys žinomų žmonių: politiko Vytauto Petkevičiaus šeima, gydytojas psichiatras Leonas Kačinskas su žmona, plaukų stilistas Karolis Murauskas su bičiuliu, kalbos redaktoriumi Saulius Damošiumi ir kt.

Visai neseniai vienerių metukų sulaukusiam Leonui Jonui Laškevičiui krikštą suteikė Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilikos klebonas dekanas Jonas Varaneckas. Šventę organizavo K. Kuzmicko dukra Simona, Leono mama, kuriai talkino renginių organizatorė Guoda Deksnytė bei „Namų su istorija” dekoratorė Asta Remeikienė. Mažylio krikšto tėvais tapo jo mamos sesuo Gustė su vyru Stefanos, gyvenantys Kipre. Šventė vyko Trakų rajone, Anupriškėse esančiame viešbutyje ir poilsio parke „TonyResort”. Svečius dainomis džiugino atikėja Indrė Grikšelytė.

Vakaro metu netrūko ir staigmenų. Po iškilmingos vakarienės, K.Kuzmickas savo anūkams – Leonui ir Anai įteikė iš kartos į kartą perduodamus žiedus. Leonui senelis Kęstutis dar specialiai iš Jordanijos parvežė rankų darbo rožinį, kuris buvo mirkytas Jordano upėje – vietoje, kurioje, kaip tikima, buvo pakrikštytas Jėzus Kristus.

Asmeninio albumo nuotr./Kęstučio Kuzmicko anūko krikštynos
Asmeninio albumo nuotr./Kęstučio Kuzmicko anūko krikštynos

„Man buvo didžiulė garbė kaip svečiui sudalyvauti tokioje gražioje šventėje. Su Kuzmickų šeima bendraujame daugiau nei dvidešimt metų, puikiai sutariame. Kai mane pakvietė į krikštynas, maniau, kad bus tik paprasti pietūs. O čia buvo tikrai įsimintinas renginys”, – sakė šventės svečias, žinomas stilistas K.Murauskas, šiai šventei specialiai pasipuošęs prabangiais lietuvių mados kūrėjų „Idesigner” drabužiais.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas