Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Pramogų pasaulio atstovai mėgavosi neeiliniais vėlyvais pusryčiais

Ketvirtadienį pramogų pasaulio atstovai rinkosi sostinės restorane „Šventaragio sodas“, kur jų laukė neeiliniai vėlyvieji pusryčiai. Renginiui dirigavusi žinoma šefė, TV3 kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja Ilona Juciūtė-Čibirkienė.
Viktorija Šaulytė, Inga Stumbrienė ir Karina Stungytė
Viktorija Šaulytė, Inga Stumbrienė ir Karina Stungytė / Edgaro Žilaičio nuotr.
Temos: 1 Inga Stumbrienė

Ilona susirinkusiuosius kvietė į aromatingą ir gardžią kulinarinę kelionę. Renginyje Ilona svečių akivaizdoje gamino gardžius patiekalus.

Vėlyvųjų pusryčių nepraleido būrys žinomų ir garbingų svečių. Renginyje buvo galima sutikti Kroatijos ambasadorių Lietuvoje Krešimir Kedmenec, aktores Larisą Kalpokaitę, Kariną Stungytę, Vaidą Lisikaitę, rinkodaros specialistą Saugirdą Vaitulionį, modelį Simona Starkutė, dainininkę Diletą Kiselienę, stilistus Joringį Šatą ir Viktoriją Šaulytę, verslininkę Ingą Stumbrienę, grupės ŽAS narį Gidoną Šapiro-Bilą, virtuvės šefus Ruslaną Bolgovą ir Dilan Dampella Gamage bei daug kitų žinomų veidų, verslininkų bei maisto pramonės atstovų.

„Ne veltui net ir kalbant apie gyvenimiškas situacijas mėgstame sakyti – trūksta prieskonių, stinga skonio... Iš tiesų, tiek gyvenimas, tiek maistas be išskirtinio skonio prieskonių būtų prėskas ir neįdomus“, – renginyje kalbėjo I.Juciūtė-Čibirkienė.

Kaip rašoma pranešime spaudai, į renginį atvyko ir delegacija iš „Vegeta Natur“ gimtinės Kroatijos, o prieskonius kuriančios „Podravka“ įmonės vykdomasis direktorius Rytų ir Baltijos šalims Kristijan Sabo, sveikindamas visus susirinkusius, prisiminė ir šių prieskonių pradžią, prasidėjusią dar prieš 60 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos