Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pramogų pasaulio atstovų prognozės: kaip seksis Andriui Pojaviui „Eurovizijos 2013“ finale?

Šeštadienį Malmėje (Švedijoje) 26 „Eurovizijos 2013“ konkurso finalistai žengs į sceną ir bandys išplėšti pergalę bei teisę kitais metais surengti konkursą savo šalyje. Lažybų tarpininkai pirmąją vietą „Eurovizijos“ dainų konkurso finale, kaip ir prieš pusfinalių etapą, prognozuoja Danijos atstovei ir jos dainai „Only Teardrops“. Andriui Pojaviui, kuris finale į sceną lips antrasis, teks dalintis paskutinę vietą su ispanų atstovais „El Sueno de Morfeo“. Ką galvoja ir kaip Andriaus Pojavio pasirodymą vertina pramogų pasaulio atstovai?
Aleksandras Pogrebnojus, Rūta Ščiogolevaitė, Neringa Šiaudikytė, Gintaras Bendžius
Aleksandras Pogrebnojus, Rūta Ščiogolevaitė, Neringa Šiaudikytė, Gintaras Bendžius / Žmonės.lt, organizatorių ir asmeninio archyvo nuotr.

Gintaras Bendžius

BFL/Algirdo Kubaičio nuotr./Gintaras Bendžius
BFL/Algirdo Kubaičio nuotr./Gintaras Bendžius

Šiandien nepavyks man stebėti Andriaus pasirodymo, nes vyks mano organizuojamas renginys Klaipėdoje. Norisi tikėtis visada geriausio rezultato. Būtų šaunu, jei išsipildytų A.Pojavio noras laimėti aštuntąją vietą, nes jis nori pasiekti antrą geriausią rezultatą po „LT United“. Finale vienas didžiausių jo konkurentų bus islandas, nes jų protesto balsai panašūs. Andrius ir islandas – atlikėjai, mėgstantys laužyti „Eurovizijos“ standartus. Kas geriau pasirodys, tam labiau ir pasiseks. Būtų geriau buvę, jei tik vienas Andrius būtų buvęs, bet yra kaip yra.

Man dar labai įdomu, kaip pasiskirstys Balkanų pusiasalio šalių balsai, nes nelabai daug jų pateko į finalą, o jau žinome iš patirties, kad jie yra įpratę balsuoti už kaimynus. Įdomu už ką jie šį kartą balsuos, juk reikės mažus balus išdalinti kitiems, todėl reali galimybė gauti iš jų.

Manau, kad reali prognozė būtų tarp dešimtos ir dvidešimtos vietos, optimistinė – pirmas dešimtukas. Būtų labai gaila, jei liktumėme už dvidešimtuko ribų. Labai sunku pasakyti, nes kiekvienas pasirodymas yra unikalus. Manau, kad didžiulis jaudulys turėtų nukristi Andriui nuo pečių, nes jau pusę darbo jis padarė: mes patekome į finalą. Aš tikiuosi, kad visi palaikys Andrių, o ypač emigrantai, kurie gali balsuoti už jį. Aš net šiandien išsiuntinėjau žinutes draugams, kurie gyvena užsienyje, kad jie palaikytų ir pabalsuotų už Lietuvos atstovą.

Aleksandras Pogrebnojus

Organizatorių nuotr./Aleksandras Pogrebnojus
Organizatorių nuotr./Aleksandras Pogrebnojus

Kažkodėl manau, kad jis laimės pirmą vietą, to ir linkiu jam. Kaip ir krepšinyje Lietuvai be aukso nieko daugiau nereikia, o kaip tik praėjo lygiai dešimt metų po „Žalgirio“ triumfo „Eurolygoje“, todėl turi gi būti didelė šventė pas mus ir vėl.

Daina – puiki, įvaizdis – geras ir neperspaustas, ypač šioje cirko šventėje. Daug kam visoje Europoje jau šita „klaunada“ nusibodo, o charizmos jaunuolis turi kaip niekas kitas, taigi pirmyn į pergalę.

Nergina Šiaudikytė

Andrius Pojavis, manau, pasirodė geriau pusfinalyje nei nacionalinėje „Eurovizijoje“. Tas žmogus turi kažką, kas tikrai užburia ir ne vienas žmogus man yra tai sakęs. Gal dėl to ne itin daug lemia ta jo nelabai ypatinga daina ar vokaliniai sugebėjimai.

Neringa Šiaudikytė
Neringa Šiaudikytė

A.Pojaviui linkiu didelės sėkmės ir kuo aukštesnių įvertinimų. O šiaip „Eurovizija“ juk yra toks konkursas, kuriame dažnai laimėtojas yra nenuspėjamas.

Šiais metais turiu kelis favoritus, nežinau, ar jie bus gerai įvertinti, bet tik džiugu, jog šiais metais vertinimai labiau suvokiami sveiku protu ir į finalą pateko daugmaž visi jo verti atstovai.

 

Rūta Ščiogolevaitė

Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė

Aš negalėsiu šiandien stebėti Andriaus pasirodymo, nes pačiai teks koncertuoti. Teko matyti jo pasirodymą pirmajame pusfinalyje. Net nežinau, kokią vietą gali laimėti mūsų atstovas.

Nenoriu prognozuoti, nes mano prognozės nesipildo. Aš sakiau, kad jis nepateks į finalą ir apsirikau. „Eurovizija“ – labai nenuspėjamas konkursas, todėl sunku ką ir pasakyti. Aš, jei būčiau klausytojas, už šią dainą nebalsuočiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas