Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Premjera 15min studijoje: Dominyko Vaitiekūno alter ego Vitalijus Špokaitis pristato klipą „Aš“

Antradienį 15min studijoje svečiavosi ypatingas svečias – įtartinai į aktorių, laidų vedėją Dominyką Vaitiekūną panašus atlikėjas, prisistatantis Vitalijumi Špokaičiu. Tik praėjusią savaitę oficialiai apie save visiems pranešęs, jis jau pristato pirmąjį savo vaizdo klipą „Aš“.
15min studijoje – Dominykas Vaitiekūnas
15min studijoje – Dominykas Vaitiekūnas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vitalijus Špokaitis – dvasinis influenceris, raginantis žmones apsišviesti sąmoningumo šviesa ir gyvenimo realybę priimti su gera doze ironijos.

Apie gyvenimiškas problemas šokių muzikos ritmu dainuojantis Vitalijus praėjusią savaitę pristatė savo pirmąjį singlą „Aš“. O antradienį 15min skaitytojai bus pirmieji, kurie išvys ir šios dainos vaizdo klipą.

Nors iš pirmo žvilgsnio sunku suvokti, ką čia sugalvojo Vitalijus Špokaitis, tačiau 15min studijoje jis pasakoja viską – kaip sumanė žengti į didžiąją sceną, koks jo tikslas, o taip pat – koks visgi jo santykis su Dominyku Vaitiekūnu.

Žiūrėkite:

VIDEO: Dominyko Vaitiekūno alter ego Vitalijus Špokaitis pristatė klipą „Aš“

Singlas „Aš“ – vienas iš dvylikos kūrinių, kuriais paremta netrukus startuosianti savipagalbos programa „Geras žmogus“. Susisteminęs visas savo patirtis ir dvasines praktikas Vitalijus sukūrė programą, kuri padeda išgyventi problemas ir žmogui tapti geresniu pačiam sau. Ši terapijos technika sujungia šokių muzikos ritmus su nemelavimo sau tekstais ir remiasi paties Vitalijaus išgyventų 12-kos žmogiškų problemų sąrašu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas