Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prieš E.Sheerano koncertą – sujudimas dėl vandens: paaiškino, kodėl negalima įsinešti net gertuvių

Netrukus Kauną užplūs pasaulinio garso atlikėjo Edo Sherano gerbėjai. Į koncertą besiruošiantys žmonės atidžiai skaito organizatorių taisykles, tačiau ne viskas jiems jose aišku. Į Žmonės.lt redakciją kreipėsi skaitytoja, kuri piktinosi, kad į Edo Sheerano koncertą nebus galima įsinešti ne tik vandens, bet ir savo taros.
Edas Sheeranas
Edas Sheeranas / Zahary Walter, 123rf.com nuotr.

Į Žmonės.lt redakciją kreipėsi skaitytoja, kuri reiškė susirūpinimą dėl koncerto organizavimo taisyklių. Jos, pasak skaitytojos, yra neadekvačios ir nesąžiningos lankytojų atžvilgiu.

„Šiame koncerte neleidžiama atsinešti ne tik savo vandens, kas yra suprantama dėl saugumo priežasčių, bet net ir tuščių buteliukų, kuriuos būtų galima pripildyti vandeniu vietoje. Tai reiškia, kad vienintelė galimybė gauti vandens yra pirkti jį iš koncerto vietoje, už kelis eurus. Manau, kad tai yra nesąžininga praktika, kuri priverčia žmones leisti papildomus pinigus ir praleisti laiką stovint eilėse.

Eidama į koncertą, noriu mėgautis muzika ir pasirodymu, o ne praleisti laiką eilėse bandant nusipirkti brangų vandenį. Tai ypač svarbu vasarą, kai yra didelė rizika dehidratacijai. Norėčiau paraginti koncerto organizatorius peržiūrėti šią taisyklę ir leisti lankytojams atsinešti tuščius buteliukus, kuriuos jie galėtų pripildyti vandeniu vietoje“, – rašė skaitytoja.

Žmonės.lt kreipėsi į Edo Sheerano koncertą Lietuvoje organizuojančios įmonės „L Tips Agency LT“ atstovę Godą Deksnytę ir paprašė paaiškinti, kodėl koncerto organizatoriai neleidžia įsinešti savo taros vandeniui.

„Kiekvienas atlikėjas ir kiekviena aikštelė turi savas taisykles. Mes, kaip koncerto organizatoriai, turime prie jų prisiderinti. Šiuo atveju, Edo Sheerano koncerte, šioje aikštelėje, t.y. Dariaus ir Girėno stadione, yra tokios taisyklės, prie kurių turime prisiderinti tiek mes, tiek žiūrovai.

Vandens stotelių stadiono viduje nėra. Todėl žmonės net neturėtų iš kur įsipilti geriamojo vandens. Dariaus ir Girėno stadione, kaip ir „Žalgirio arenoje“ veiks barai. Žiūrovų patogumui bus įrengti specialūs barai, kuriuose bus parduodami tik gaivieji gėrimai.

Ši taisyklė nėra naujiena. Ir kituose koncertuose, pvz. neseniai vykusiame Bryano Adamso koncerte gertuvės buvo griežtai draudžiamos.

Edo Sheerano koncerte yra laukiamas labai didelis žmonių kiekis, šiam koncertui keliami labai dideli saugumo reikalavimai. Todėl yra draudžiama įsinešti bet kokias talpas.

Tačiau jei žmonės nori piltis vandenį iš WC esančio vandens čiaupo, jiems tereikės nusipirkti vieną buteliuką vandens, o jam ištuštėjus galės prisipildyti tualete.

Stadionas turi stacionarius tualetus, kuriuose yra stacionarūs vandens čiaupai. Žiūrovų patogumui yra įrengtos ir trys papildomos WC zonos“, – sakė Edo Sheerano koncertų Lietuvoje organizatorių atstovė G.Deksnytė.

 Stephan Kwiecinski nuotr./Edas Sheeranas
Stephan Kwiecinski nuotr./Edas Sheeranas

Žmonės.lt primena, kad visa informacija žiūrovams yra pateikta puslapyje edsheerankaunas.com. Ten rasite ir taisykles, kur išvardinti ir daiktai, kuriuos draudžiama įsinešti. Pasak koncertų organizatorių atstovės, kiekvienas bilietą įsigijęs žmogus gavo laišką, kuriame visos taisyklės yra surašytos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas