Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Princesės“ Ievos viešnagė kaime apkarto: nupurtė elektra, spyrė arklys

„Jautresnius žiūrovus prašome pasitraukti nuo ekrano, nes juos gali ištikti juoko priepuolis“ – tokio perspėjimo prireikė pirmąkart projekto „Pelenė Princesė“ istorijoje. Šįkart apsikeitimas gyvenimais abiem laidos dalyvėms atnešė ypač stiprių įspūdžių ir naują vertinimą tam, ką turi.
Ieva Carter
Ieva Carter / LNK nuotr.

Pelenė Neringa prieš penkerius metus miestą iškeitė į gyvenimą kaime, kur gyvena su vyru ir sūneliu. Ji kasdien sukasi ūkyje, prižiūri auginamus žirgus, o keliskart per savaitę dirba gyvūnų prieglaudoje.

„Mano laisvalaikis taip pat yra kaime, iš žirgyno – į kiemą“, – sakė Neringa.

LNK nuotr./Neringa
LNK nuotr./Neringa

Princesė Ieva – tikra Neringos priešingybė. 27-erių metų moteris gyvena tarp Raseinių ir Londono. Ieva, taip pat žinoma Ievos Carter vardu, dirba modeliu ir aktore.

„Kiti mano pajamų šaltiniai – „TikTok“, „Instagram“, „Onlyfans“. Lietuvoje daug kam tai dar nepriimtina, bet mano „Onlyfans“ nėra kaip kitų merginų – tikrai verta nusipirkti“, – kalbėjo Ieva.

Paklausta, ko labiausiai bijo, Princesė žodžių į vatą nevyniojo.

„Mėšlo ir š*do“, – lyg nuspėdama kelias artimiausias savo dienas sakė ji.

LNK nuotr./Ieva Carter
LNK nuotr./Ieva Carter

Atvykus į Pelenės Neringos ūkį, Ievos laukė darbai ūkyje – teko šerti žirgus, juos šukuoti, krauti šieną, o galiausiai ir surinkti šunų paliktas kvapnias dovanėles. Sekėsi nekaip – smailūs aukštakulniai smigo į žolę ir purvą, o prisilietus prie elektrinio piemens, Ievą nupurtė elektra.

Lyg įspūdžių nebūtų pakankamai, teko patirti ir ponio Karamelės spyrį į krūtinę. Galiausiai Ievą į ūkio darbus karutyje vežė Pelenės Neringos vyras.

LNK nuotr./Ieva Carter
LNK nuotr./Ieva Carter

Susitikus pasibaigus išbandymams, Pelenė susigraudino – įsitikino, kad nenorėtų savo gyvenime nieko keisti. Anot jos, moteriškumas – tai ne suknelės ar makiažas.

„Nemanau, kad drabužių keitimas, pasidažymas, kiekvieną dieną skirtingi kvepalai mane paverstų kitokia. Aš esu tokia, kokia esu. Šiandien tie sudėlioti taškeliai – suknelė ar makiažas – tik pabrėžė tai, ką aš turiu kiekvieną dieną. Šiandien tai tik buvo pakelta į viršų“, – sakė Pelenė Neringa.

Pamokos, arkliai ir moteriškumas – naujausioje „Pelenė Princesė“ dalyje per LNK internetinę televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius