Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prodiuseris Povilas Skaisgirys su žmona Greta susilaukė pirmagimio

Penktadienį Povilą Skaisgirį ir jo žmoną Gretą Tarozaitę-Skaisgirienę pasitiko džiugi žinia – pora susilaukė pirmosios atžalos.
Povilas Skaisgirys su žmona Greta
Povilas Skaisgirys su žmona Greta / 15min nuotr.

Šia žinia prodiuseris pasidalijo savo socialinio tinklo paskyroje. Išreiškęs jautrius žodžius, jis pridėjo ir žavią trijų šeimos narių nuotrauką.

„Laimingesnės dienos nesu gyvenime turėjęs! Liepos 23 d. tapome tėveliais“, – džiugia žinia pasidalijo P.Skaisgirys.

15min primena, kad prieš trejus metus Šv. Jonų bažnyčioje susituokė vizažistė-grimuotoja G.Tarozaitė ir prodiuseris, kompanijos „Singing Fish“ direktorius P.Skaisgirys.

„Mūsų santykiuose nuolat vyksta augimas, o mes kasmet žengiame kokį svarbų žingsnį į priekį. Labai mylime vienas kitą, todėl supratome, kad nėra čia ko laukti – norime kurti šeimą“, – 15min kalbėjo Greta.

Vestuvių šventę nuo pat svarbiausių dalykų iki mažiausių smulkmenų ji planavo pati. Ji tada pasakojo, kad niekas geriau nesuorganizuos šventės, niekas geriau neišpildys jos vizijos. Tam prireikė pusės metų, tačiau Greta ir Povilas galėjo atsikvėpti – viskas buvo suruošta.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Povilo Skaisgirio ir Gretos Tarozaitės vestuvių akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Povilo Skaisgirio ir Gretos Tarozaitės vestuvių akimirka

„Nesame iš tų, kuriems reikia pompastikos. Mums buvo svarbiausia – jauki, šviesi šventė, svarbiausia – šią svarbią dieną pabūti kartu su pačiais brangiausiais žmonėmis“, – pasakojo nuotaka. O jų buvo apie 60 – ir tai tik artimiausi poros šeimos nariai, bičiuliai.

Didžioji dalis jų jaunavedžių pasveikinti atvyko dar į bažnyčią. O būtent šią – Šv. Jonų – pora pasirinko neatsitiktinai. Pasak Gretos, šiuose Dievo namuose jiedu drauge apsilankė dar draugystės pradžioje ir jau tada, beveik prieš ketverius metus, suprato, kad jei kada tuoksis, tai norėtų padaryti būtent čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas