Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Programa minimum: daugiau erdvės rūbų spintoje

Kol mados guru ragina stipriosios lyties atstovus keisti požiūrį į madą (įsigykite vyriškas pėdkelnes, nenusisukite nuo ryškaus „oversized“ megztuko), siūlome žvilgterėti į pavyzdinę spintą, kurioje rasite visus reikalingiausius drabužius.
Spinta
Spinta / Photos.com
Temos: 1 Spinta

Jei esate neabejingi ant podiumų šmėkščiojančioms sezono naujienoms – verskite kitą puslapį. Bet jei rūbų vertinimo skalėje praktiškumą iškeliate aukščiau už mados „klyksmų“ vaikymąsi, šis pasiūlymas – kaip tik jums! Sudaryti būtiniausių drabužių sąrašą padeda stilistas Edgaras Rudzinskas.

1. Kostiumas. Jį savo rūbų spintoje privalo turėti kiekvienas vyras. Bet jei manote, kad jis spintoje atliks tik dulkių kaupimo rolę, tuomet įsigykite kasdieniškesnį variantą: tamsias kelnes su kantu ir tokios pat spalvos klasikinį švarką.

2. Balti marškiniai. Puikiai prisitaiko ne tik patekę į draugų vakarėlį: jie randa bendrą kalbą ir su klasikiniu kostiumu, keliaudami į darbo pokalbį.

3. Nepamainomieji džinsai. Turbūt net nereikia priminti apie šio drabužio universalumą...

4. Ketvirti į drabužių spintą keliauja batai. Formuojant universalų garderobo pagrindą, jų reiktų turėti bent dvi poras – sportinius ir klasikinius juodus lakinius.

5. Trikotažinis priekyje susegamas megztukas arba ilgarankoviai marškinėliai. Spalvos – klasikinė juoda, tamsiai mėlyna ir pilka.

6. Juodos kojinės. Nors ekstravagantiški stileivos prie boulingo tipo batelių bei siaurų „cigaretinių“ džinsų derina ir baltas kojines, tačiau formuojant reikalingiausių daiktų sąrašą, reikėtų įsigyti tamsias.

7. Orai atšalo – pats metas ieškoti klasikinio juodo dvieilio puspalčio. Kostiumas ir pūsto audinio striukė tarpusavyje pjaunasi ne mažiau nei sportinės kelnės ir elegantiškas puspaltis. Nedarykite tokių klaidų!

8. Laikrodis. Visi dizaineriai unisonu traukia tą pačią dainą: vyro įvaizdį formuoja kokybiški batai ir laikrodis. Pastarojo paieškoms nepagailėkite nei laiko, nei pinigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito