Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pugačiovos pravardę „Melagiuose“ gavusi špicė Sunny filmo premjeroje jautėsi kaip tikra žvaigždė

Daugybė parodų apdovanojimų, pasirodymai renginiuose, du filmai, muzikinis vaizdo klipas – tokiu patirties kraičiu gali pasigirti netrukus trejų sulauksianti vokiečių mažųjų špicų kalaitė Sunny. Naujausias keturkojės vaidmuo – Mariaus Kunigėno komedijoje „Melagiai“. Pugačiovos pravardę filme gavusi Sunny į filmo premjerą atvyko kaip tikra žvaigždė – fotografams pozavo ant raudono kilimo.
Modesta Malinauskaitė su augintine Sunny
Modesta Malinauskaitė su augintine Sunny / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Melagių“ premjeroje špicė atkreipė visų susirinkusių dėmesį – su keturkoje įsiamžinti norėjo ir filme vaidinę aktoriai, ir vakaro svečiai, ji ištirpdė visų širdis.

Drauge su ja į šventinį filmo pristatymą atvyko ir šeimininkė Modesta Malinauskaitė.

„Jos vardas Sunny, bet mes mėgstame ją vadinti Sunday. Į Sunny ji dažniausiai neatsiliepia, o Sunday – jai patinka, pašaukta iš karto atbėga“, – 15min sakė jos šeimininkė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Modesta Malinauskaitė (dešinėje) su augintine Sunny
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Modesta Malinauskaitė (dešinėje) su augintine Sunny

„Melagiuose“ įsiamžinusi Sunny buvo pagrindinė žvaigždė ir apsiėjo be dublerių pagalbos, nesunkiai išpildydama visus režisieriaus reikalavimus. Filmavimų metu dėl savo išvaizdos vokiečių špicė gavo net dvi pravardes: garsistai ją praminė kobra, o aktorius Giedrius Savickas – Pugačiova.

„Nervų beveik nebuvo. Darbas su Sunny visiems buvo tikras malonumas. Ji puikiai jaučiasi prieš kameras ir darbo ji nebijo. Ypač įsimylėjo aktorę Brigitą Arsobaitę , filmavimo aikštelėje visur sekiojo jai iš paskos – būtent Brigita vaidino jos šeimininkę, tad dirbti buvo labai paprasta“, – 15min pasakoja špicės šeimininkė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Brigita Arsobaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Brigita Arsobaitė

Pasak Modestos, specialiai filmui kalaitės dresuoti nereikėjo, pakako pagrindinių komandų ir socializacijos. Sunkumų Sunny kilo tik kai reikėjo išgulėti vienoje vietoje ilgesnį laiką ir loti pagal komandą.

Kad Sunny išties yra drąsi ir gerai jaučiasi nepažįstamų žmonių aplinkoje buvo galima įsitikinti ir premjeros metu. Vokiečių špicė mielai pozavo fotografams, o po to visą laiką miegojo šeimininkei ant rankų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Melagių“ žvaigždė Sunny
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Melagių“ žvaigždė Sunny

Sunny filmavimasis „Melagiuose“ vyko su pertraukomis, iš viso buvo 12 pamainų, pusė jų – naktinės. Dalyje filmavimų špicei teko būti be šeimininkės.

„Keletą kartų buvau palikusį ją vieną, tačiau jokios baimės nejautė nei ji, nei aš. Filmavimų metų labai susibendravome su visa kūrėjų komanda. Mačiau, kaip Sunny myli Brigitą, man išvykus iš Vilniaus, ji net keletą dienų gyveno pas Brigitą namuose“, – apie filmo užkulisius kalba M.Malinauskaitė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Melagių“ premjeros svečiai
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Melagių“ premjeros svečiai

Kalaitė Modestos šeimoje – ne vienintelis šuo. Be Sunny, šurmulį namuose kelia dar trys špicai ir vokiečių aviganis.

Sunny kine debiutavo praėjusių metų rudenį – Andriaus Žiurausko romantinėje komedijoje „Kaip ją susigrąžinti per septynias dienas“. Špicė ten atliko vieną pagrindinių vaidmenų, filme aktorių duonos paragavo ir kitos Modestos keturkojės.

Fotogenijų nuotr./Sunny (kairėje) filme „Kaip ją susigrąžinti per septynias dienas“
Fotogenijų nuotr./Sunny (kairėje) filme „Kaip ją susigrąžinti per septynias dienas“

Į filmavimo aikštelę visi keturi Modestos špicai grįžo šią vasarą – nusifilmavo Monikos Pundziūtės-Monique muzikiniame vaizdo klipe „Žinau, ką turiu“. Pasak Modestos, klipo režisierius negailėjo pagyrimų špicams, viskas pavyko iš pirmo karto.

VIDEO: Moniqué - Žinau ką turiu

TAIP PAT SKAITYKITE: „Melagių“ premjeroje – keturių kartų kino žvaigždės ir raudonas kilimas VIP svečiams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas