Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

R.Rudokas su žmona pirmąkart atvirai: apie vestuves po 3 mėn. ir planuojamus vaikus

Aktorius Ramūnas Rudokas ir perpus jaunesnė jo žmona Justina pirmą kartą atvirai prieš kameras prabilo apie savo meilės istoriją. Pora susituokė praėjus vos trims mėnesiams nuo jų pažinties, tačiau tuo metu jiedu suvokė, kad nėra ko laukti – jie numojo ranka į didelį amžiaus skirtumą ir tai, jog vienas kito dar gerai nepažįsta. „Mes pradėjome būti kartu, nes supratome, jog ir vienam, ir kitam to reikia“, – laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ sako J.Rudokė.

Nuo pat mažens Justina svajojo sukurti šeimą būdama jauna, tačiau toks gyvenimo scenarijus jai susiklostė atsitiktinai, kadangi specialiai to nesiekė. Kaip pati pasakoja, dar nuo jaunystės ji buvo didelė Ramūno gerbėja, o susipažinus su juo, J.Rudokė suprato, kad būtent su šituo vyru nori šeimos.

„Aš tikiu atsitiktinumais, bet kartais atrodo, kad viskas gyvenime yra surežisuota. Aš tikrai žinojau, jog į mano gyvenimą ateis Justina – jaučiau ir taip atsitiko“, – sako R.Rudokas.

Tuo metu, kai pora susipažino, Ramūnas buvo Lietuvoje gerai žinomas aktorius, apie kurį Justina, įsibėgėjus santykiams, iš interneto platybių susirinko visą įmanomą informaciją. Vis dėlto pokalbio, kuriame vienas kitam išsamiai prisistatytų, pora neturėjo.

„Mūsų pirmas pasimatymas buvo senamiesčio restoranėlyje, kur Justinai pasiūliau nueiti pavalgyti austrių. Užsakiau 12 galingų austrių, galvojau, dviese tikrai jas suvalgysime. Atėjusi Justina pradėjo mykti, pasakė, kad gal kažko kito užsisakys. Austres, aišku, suvalgiau aš, – šypsosi R.Rudokas. – Vėliau palydėjau ją namo ir niekas nebuvo aišku. Paskui susitikome tik po kurio laiko.“

Nors po pirmo pasimatymo pora kelias savaites nebendravo, vėliau jiedu pradėjo vis dažniau susitikinėti ir jautė, kaip atsiranda jausmai. Praėjus vos trims mėnesiams, Justina ir Ramūnas susituokė.

„Viskas vyko labai greitai. Po pirmų susitikimų pamatai, kad nebegali be jo būti, pilve skraido drugeliai, vis nori susitikti. Mes pradėjome būti kartu, nes supratome, jog ir vienam, ir kitam to reikia“, – sako J.Rudokė.

„Sunku pasakyti, ką jauti, kai ateina meilė... Kažkas vyksta su organizmu. Vienas kelias yra kuo greičiau nutraukti santykius, o kitas – pradėti kurti gyvenimą kartu nepaisant amžiaus skirtumo ir to, kad, atrodo, vienas kitą dar mažai pažįstame. Nors, kaip sako patirtis, gali su žmogumi prabūti 5-erius ar 50 metų, ir jo nepažinsi“, – svarsto Ramūnas.

Prieš trejus metus tyliai su Ramūnu susituokusi Justina tikina niekada nejautusi abejonių, kad galėjo padaryti klaidą. Tarpusavyje jiedu nejaučia jokio amžiaus skirtumo, o J.Rudokė pripažįsta iš Ramūno besistengianti imti visą įmanomą patartį, kadangi jis, visų pirma, jai yra ne vyras, o geriausias draugas, patariantis visais gyvenimo klausimais.

„Kai man suėjo 21-eri, taip ir likau tokio amžiaus – aš nesuaugau. Mums susipažinus, buvome vienmečiai, dabar jai 25-eri, o man vis dar 21-eri. Aš su močiute tuoj pradėsiu gyventi“, – šypsosi R.Rudokas.

„Tau jau reikia jaunesnės“, – atkerta Justina.

Prabilę apie ateities planus, sūnų auginantys Justina ir Ramūnas nesikrato minčių susilaukti ir antrojo vaikelio.

„Aš visada už. Kažkada savo dukroms pasakiau: „Kada jūs man pagaliau pagimdysite anūkų, tada aš nustosiu daryti vaikus“. Tai niekaip neįvyksta. Vaikai gaminasi, o anūkai laukia savo ilgos eilės“, – sako Ramūnas.

Visą pokalbį su Justina ir Ramūnu žiūrėkite laidoje:

VIDEO: „Edvardas Žičkus. Be ribų.“ R.Rudokas: „Jei dukros negimdys anūkų, tai ir toliau su žmona gimdysime vaikus“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas