Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Radistas“ Jonas Nainys ketina ruoštis maratonui su šiaurietiškomis lazdomis

Sveikai gyventi nusiteikusius TV3 žiūrovus iš lovos šį sekmadienį žadins profesionalios sportininkės Vlados Musvydaitės laida „Sportuok su mumis“. Operos solistė Vaida Genytė prisipažins sukūrusi savo dietą, o radistas Jonas Nainys pirmą kartą išbandęs šiaurietiškas lazdas tikins užsimanęs dalyvauti maratone.
Jonas Nainys
Jonas Nainys / TV3 nuotr.

„Šiaurietiškos lazdos? Tai įrankis senjorų sportui!“ – prieš treniruotę Druskininkuose juoksis Jonas. Laidos autorė tikina – bus labai smagu stebėti, kaip vakarėlių liūto nuomonė keičiasi su kiekviena minute. „Tą išvys ir laidos žiūrovai! Jonas manė, kad viskas labai paprasta, o paaiškėjo, kad viskas kur kas sudėtingiau“, – sako Vlada, kviesdama sekmadienį keltis anksčiau.

Kaip tinkamai nusistatyti lazdų ilgį, kaip taisyklingai jas laikyti, kaip einant statyti pėdą – į šiuos ir daugiau klausimų atsakys trenerė Ieva Jurkonytė. Ji pademonstruos pačią paprasčiausią, bet populiariausią – alfa techniką. „Tai jau matematika!“ – tikins Jonas, susidomėjęs vaikščiojimo sportu.

Po gerą pusvalandį trukusios treniruotės Jonas stos prieš laidos „Sportuok su mumis“ kameras ir drąsiai ištars: „Tai tikrai ne senjorų sportas! Te sužino tie, kurie maratone eis dešimt kilometrų su šiaurietiškomis lazdomis – tas drąsuolis turės stiprų konkurentą“, – tikina Jonas, pirštu rodydamas į save. Vertinant Jono pasiekimus kultūrizme, šis pareiškimas turėtų neraminti maratono dalyvius.

Ar Jonui trenerės Ievos mestas išbandymas pavyks be problemų? „Sportuok su mumis“ – sekmadieniais 10.30 val. tik per TV3.

TV3 nuotr./Vlada Musvydaitė ir Jonas Nainys
TV3 nuotr./Vlada Musvydaitė ir Jonas Nainys

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai