Ramūnas Vyšniauskas apie moteris: „Negražių moterų nėra, reikia matyti jas širdimi“

Energijos ir gero humoro jausmo nestokojantis Ramūnas Vyšniauskas išties spalvinga asmenybė. Jis ne tik vienas žinomiausių Lietuvos sunkiaatlečių, bet ir sumanus verslininkas ir net keturių restoranų vadovas, todėl sveiko maisto gamyba jam itin artima. Lankydamasis kulinarinėje laidoje vyras papasakojo apie savo moters idealą.
Ramūnas Vyšniauskas, Andrius Pauliukevičius ir Ilona Juciūtė
Ramūnas Vyšniauskas, Andrius Pauliukevičius ir Ilona Juciūtė / kasperina nuotr.

Dvikovoje dėl geresnio kulinaro vardol aidoje „Virtuvės istorijos“ susirungė du stipruoliai – tai sunkiaatletis, verslininkas Ramūnas Vyšniauskas bei fitneso treneris, knygų autorius Andrius Pauliukevičius. O sunkioji užduotis įvertinti, kuris iš jų gabesnis virtuvėje, atiteko Andriaus žmonai, mitybos specialistei Ilkai Adams.

Vilniuje, „Ogmios miesto“ centre, įsikūrusioje laidos studijoje laidos svečių laukė ne tik kokybiškais produktais nukrautas stalas, bet ir du sveikuoliams puikiai tinkantys patiekalai: burtai lėmė, jog Ramūnas, padedamas ilgametės laidos vedėjos Ilonos Juciūtės, gamino portobello grybus su šonine ir sūriu, o Andrius, kartu su iš Šri Lankos kilusiu šefu Dilanu Dampella Gamage, ruošė azijietišką sojos troškinį.

kasperina nuotr./Laidos akimirka
kasperina nuotr./Laidos akimirka

Laidos vedėja Ilona, apsupta sportiškų vyrų, pasiteiraus, į kokias gi moteris atkreipia dėmesį vyrai, nuolat praleidžiantys savo laiką sporto salėje.

„Nebūna neištreniruotų moterų, nebūna negražių moterų kūnų, visos moterys yra tobulos, tik iš kurios pusės pažiūrėsi bei kaip pažiūrėsi – širdimi reikia žiūrėti, o ne tais standartais!“, – drąsiai teigė Ramūnas.

Jam antrins ir Lietuvos Tarzanu vadinamas Andrius Pauliukevičius. Net du kartus tapęs Europos kultūrizmo čempionas neslepia, jog itin liesos moterys, dažnai nejaučiančios ribų kada sustoti, niekuomet neatrodys sveikai.

kasperina nuotr./Laidos akimirka
kasperina nuotr./Laidos akimirka

„Kai mokiausi mokykloje, tuo metu buvo didelė mada mergaičių tarpe kuo labiau kūdintis, tačiau man nei tada, nei dabar ta tendencija neatrodė nei sveika, nei graži ir man moteris, kuri yra nedasikūdinusi, visuomet yra gražesnė“, – laidoje pasakojo Andrius.

Abu laidos svečiai – profesionalūs sportininkai. Išlaikyti tvirtus raumenis ir gražias kūno linijas nelengva užduotis kiekvienam, todėl svarbiausias ne tik intensyvus treniruočių rėžimas, bet ir subalansuota mityba. Andrius išduos paslaptį, padedančią motyvuoti save laikantis vienokios ar kitokios dietos.

kasperina nuotr./Laidos akimirka
kasperina nuotr./Laidos akimirka

„Tiek aš, tiek Ramūnas ir dauguma sportininkų, vieną kartą per savaitę valgome, ką norime. Norint išsilaikyti konkrečios dietos ilgą laiką, reikia vieną dieną per savaitę leisti sau visiškai atsipalaiduoti“, – atviravo Andrius.

Šio šeštadienio ryto teisėja – iš Namibijos kilusi Ilka Adams – Lietuvoje gyvena jau daugiau nei 10 metų. Per šį laiką ji sugebėjo ne tik išmokti lietuvių kalbą, bet ir sukurti šeimą bei sėkmingą mitybos specialistės karjerą. Jos ir vyro Andriaus dienotvarkės itin užimtos, tačiau moteris neslepia, jog nepaisant to, vyro dėmesio stoka niekada nesiskundė.

kasperina nuotr./Laidos akimirka
kasperina nuotr./Laidos akimirka

„Kai manęs paklausia, ar Andrius yra romantiškas, sunku atsakyti – jis visuomet mane palaiko geru žodžiu, apsikabina, pabučiuoja, tačiau mes neiname pavakarieniauti visur, galbūt dažniau mes net matomės sporto salėje nei rožėmis papuoštoje aplinkoje“, – apie santykius su fitneso treneriu pasakojo Ilka. Visą pokalbį televizijos žiūrovai išvys šeštadienio rytą 8:30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis