Pirmadienį miesto centre duris atvėrė naujas R.Vyšniausko restoranas „Sveika vyšnia“ – skirtas būtent sportuojantiems ir besirūpinantiems savo mityba. Anot šeimininko, subalansuotas maistas, suskaičiuotos kalorijos ir patiekalai be blogųjų riebalų gali būti ne tik sveika, bet ir skanu, o tuo patikėti kvies visus klaipėdiečius.
„Jei kas įsivaizduoja, jog sportuojantys žmonės tevalgo virtą vištos krūtinėlę be druskos ir ryžius, galime nustebinti. Savo svečiams siūlysime įvairiausių valgių. Pavyzdžiui, ir lazanijos.
Juk svarbiausia – ingredientai, iš kurių viskas gaminama, o juos mes renkamės itin atidžiai. Čia pavalgęs kiekvienas išeis žvalus ir neapsunkęs“, – teigė restorano šeimininkas ir idėjos autorius Ramūnas Vyšniauskas.
Galvodamas apie valgiaraštį, jis nesikliovė tik savo patirtimi, o daug kalbėjosi su tokiais profesionalais, kaip vyriausiasis šalies olimpinės rinktinės gydytojas Dalius Barkauskas.
Vienas „Sveikos vyšnios“ bičiulių ir konsultantų, žinomas sporto treneris ir mitybos specialistas Andrius Pauliukevičius per restorano atidarymo šventę taip pat pristatė naują savo knygą „Tobulas maistas sportuojantiems“.
Įkurtuvių dieną čia svečiavosi ir asmeninė trenerė Rasa Vilkienė, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir kiti svečiai, suvienyti sveikos mitybos idėjos.
Šeimininkas Ramūnas Vyšniauskas įkurtuvių proga svečiams siūlė sveikuoliškų kokteilių, burokėlių tortą ir įvairių kitų skanių siurprizų.
Atidarymo akimirkos – galerijoje: