Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rasa Vilkienė nustebino sekėjus parodydama savo dukrą: „Atrodome praktiškai taip pat“

Tris dukras auginanti sporto trenerė Rasa Vilkienė nustebino sekėjus parodydama vieną iš savo atžalų. Pasidalinusi nuotrauka su dukra, ji sulaukė daugybės pastebėjimų apie jų panašumus.
Rasa Vilkienė su dukra
Rasa Vilkienė su dukra / Asmeninio albumo nuotr.

Sporto trenerė Rasa Vilkienė parodė vieną iš savo dukrų ir sulaukė daugybės pagyrų. Įkeldama nuotrauką, ji parašė ir jautrius žodžius apie mamos ir dukros ryšį. Įrašu moteris sutiko pasidalinti su portalu Žmonės.lt.

„Mamos ir dukros santykis – kaip karalienės ir princesės: turi perduoti karūną dukrai... Tik tuomet, jos vertins savo mamą, nes mama bus visada šalia... nes visos dukros mamai – mažos princesės.

Patarimas: prisiminti, kad tik tėvų padedamas vaikas gali suprasti, kas vyksta kiekvienu jo gyvenimo etapu, išmokti pažinti save bei aplinką, galiausiai sužinoti, kaip kuriami santykiai. Tik tuomet galima viltis, jog vaikas augs laimingas ir suras savąjį dar niekieno nepramintą kelią į sėkmę ir laimę“, – prie nuotraukos rašė Rasa Vilkienė.

Po nuotrauka pasipylė gerbėjų komentarai ir pastebėjimai, kad mama atrodo kone kaip dukra. Portalui Žmonės.lt susisiekus su Rasa, ji patikino, kad su dukra išties jaučiasi tarsi bendraamžės, todėl tokie komentarai – nestebina.

„Dukra jau suaugo ir paveldėjo mano kūno sudėjimą, žinoma, kiek skirtingą. Jai yra 20 metų, man 50, bet atrodome praktiškai taip pat, galime dalintis tai pačiais drabužiais.

Einant gatve nejaučiu didelio skirtumo, kur mama, o kur dukra. Nesvarbu, kiek tau metų, su tinkamu gyvenimo būdu gali atrodyti lygiavertiškai ir pasitikėti savimi, kaip, pavyzdžiui, mano dukra“, – portalui Žmonės.lt sakė Rasa Vllkienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas