Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Raudondvario dvare – „Išsipildymo akcijos“ koncertas: žvaigždės kvietė aukoti mažiesiems ligoniukams

Penktadienį Raudondvario dvare vyko šventinis „Išsipildymo akcijos“ paramos koncertas, skirtas visiems geros valios žmonėms – kaip padėka tiems, kurie jau aukojo ir taip prisidėjo prie sunkiai sergančių vaikų gydymo bei tiems, kurie dar tik ketina tapti stebukladariais ir išpildyti ligoniukų svajones.
Marijonas Mikutavičius, Irūna Puzaraitė-Čepononienė, Stanislavas Stavickis-Stano
Marijonas Mikutavičius, Irūna Puzaraitė-Čepononienė, Stanislavas Stavickis-Stano / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Šventinį renginį vedė Audrė Kudabienė, Marijonas Mikutavičius, Mindaugas Stasiulis, Renata Šakalytė-Jakovleva, Justinas Jankevičius ir Ineta Stasiulytė. Jie pasakojo mažųjų ligoniukų istorijas, kalbins atvykusius svečius ir kvies žmones daryti gerus darbus.

Renginyje pasirodė buvusių akcijų herojai – kaip įrodymas, kad tik geros valios žmonių dėka jie dabar gali kvėpuoti, judėti – gyventi. Jautrų žodį tarė ir kunigas Ričardas Doveika.

Giedrė Kilčiauskienė atliko nuostabią dainą „4 milimetraï“, kuri tapo šių metų akcijos pagrindiniu leitmotyvu – padėkime pasistiebti, užaugti, pasiekti, nes be mūsų pagalbos kai kuriems vaikučiams tai gali likti neįgyvendinama svajone.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Giedrė Kilčiauskienė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Giedrė Kilčiauskienė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Prasidėjo „Išsipildymo akcija 2019“ koncertas
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Prasidėjo „Išsipildymo akcija 2019“ koncertas

Taip pat koncertavo Irūna, Marius Jampolskis ir vaikų pop choras „Pavasaris žiemą“, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Merūnas, Birutė Dambrauskaitė su „Olia lia“ vaikų pop choru, Jurijus Veklenko, „Black Biceps“ ir daugelis kitų.

Žiūrovus džiuginsiantis koncertas kvietė ne tik linksmintis iš visos širdies, bet ir daryti gerus darbus – aukoti sergantiems ir kitaip likimo nuskriaustiems vaikams, kuriems labai reikalinga visų mūsų pagalba. Tai padaryti galima telefonu: 1891 – 3 eur, 1892 – 5 eur.

Šventinio koncerto akimirkos – galerijoje:

„Išsipildymo akcija“ – televizijos paramos projektas, gyvuojantis nuo 2003 metų. Jį organizuoja TV3 ir SEB bankas, o prisideda visos Lietuvos žmonės. Lapkričio 29 dienos vakaras skirtas visiems – ir sveikstantiems ligoniukams, ir dar laukiantiems pagalbos, ir nuostabiems, jautriems Lietuvos žmonėms.

Pernai per „Išsipildymo akcijos 2018“ koncertą geros valios žmonės paaukojo daugiau nei 200 tūkst. eurų. Už juos ligoninėms ir vaikams buvo nupirkta medicininė įranga, vaistai, atliktos operacijos, suteiktos reabilitacijos, kai kurie ligoniukai, tiesiogine to žodžio prasme, buvo prikelti gyvenimui.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kalėdos prasidėjo ir Raudondvaryje: įkurtas miestelis nukels į pasaką

TAIP PAT SKAITYKITE: Panevėžio eglė suspindo modernumu: kai kam primena naujausią Elono Musko kūrinį

TAIP PAT SKAITYKITE: Plungė gražiausių švenčių laukia jau pasidabinusi: Senamiesčio aikštėje sužibo žaliaskarė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas