Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raudonplaukio N.Trilikausko-xkhen širdis jau užimta: „Su juo susipažinome Malmėje per „Euroviziją“

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankose išpopuliarėjęs kaip vedėjas, Nerijus Trilikauskas (sceninis vardas – xkhen) galiausiai į didįjį konkursą Malmėje išvyko kaip Silvester Belt šokėjas. Pasirodo, kad ši neįkainojama patirtis jam padovanojo ne tik nepamirštamus įspūdžius, bet ir antrąją pusę.
Nerijus Trilikauskas-xkhen
Nerijus Trilikauskas-xkhen / Luko Balandžio, LRT ir asmeninio albumo nuotr.

Apie naujus jausmus žinomas „TikTok“ veidas Nerijus Trilikauskas papasakojo kanalo „DraugėsTV“ laidoje. Laidos vedėjos Aura More ir Edma sutiko pasidalinti pokalbiu su portalu Žmonės.lt.

Pokalbio metu paklaustas, ar jo širdis užimta, N.Trilikauskas užtikrintai paskelbė, kad jis jau turi antrą pusę.

„Nesu laisvas. Draugystės pradžią skaičiuojame gana įdomiai – kartu esame arba tris, arba penkis mėnesius. Reikėtų susitarti“, – šyptelėjo jis.

Kaune gyvenantis šokėjas atskleidė, kad jo antra pusė šiuo metu yra Vilniuje, tačiau ką jis veikia gyvenime, atskleisti nepanoro.

„Šiuo metu jis dirba. Užuolaidos užslepia, nutylim ką“, – lakoniškai atsakė Nerijus.

Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Nerijus Trilikauskas-x.Khen
Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Nerijus Trilikauskas-x.Khen

Žinomas raudonplaukis prabilo ir apie savo mylimojo charakterio bruožus. „Jis yra labai ramus, taip, turi kantrybės. Aš būna užsiciklinu, kartoju vis tą patį, o žmogus turi iškentėti“.

Galiausiai paklaustas, kaip susipažino su savo antra puse, Nerijus atskleidė, kad jų meilės istorija prasidėjo šių metų „Eurovizijoje“, Švedijoje.

„Susipažinome „Eurovizijoje“, Malmėje. Bet jis nebuvo vienas iš delegacijos. Ten gavosi visai įdomiai“, – per daug nesileisdamas į kalbas apie pažintį sakė jis.

„Esu labai laimingas“, – galiausiai pridūrė N.Trilikauskas.

Visą pokalbį žiūrėkite čia:

Primename, kad praėjusią savaitę Nerijus Trilikauskas–xKhen klausytojams pristatė naują singlą „Jessica Rabbit“ kartu su muzikiniu klipu. Kaip teigia xKhen – „drill“ stiliaus skambesys šioje dainoje susijungia su asmenybės dinamika, kurią aprašė filosofas Zigmundas Froidas.

„Jessica Rabbit“ dainos tekste galima įžvelgti Z.Froido aprašyta „id“, skirtą žmogaus poreikiams patenkinti. „Kiekvienas savo viduje turime šią pusę. „Jessica Rabbit“ yra mano „id“ vardas“ – teigia singlą pristatantis xKhen. Dainos žodžiai atskleidžia vidinį „id“ ir skatina nebijoti elgtis instinktyviai. Pagrindinis singlo veikėjas – Jessica Rabbit yra iš gerai žinomos kino klasikos „Kas pakišo triušį Rodžerį“. Jessica Rabbit – intymi ir išskirtinė asmenybė, puikiai išpildanti dainos idėją.

Naujausio xKhen singlo įkvėpimo šaltiniu taip pat tapo ir populiari JAV reperė Ice Spice. „Jos muzikoje daug „drill“ stiliaus skambesio, kuris greitai sužavėjo visą pasaulį. Apjungus šį stilių ir 2011-ųjų hitą „Where Dem Girlz At“ – gimė „Jessica Rabbit“ – sakė atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas