Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Renkame gražiausią žinomų žmonių eglę: kas laimės – minimalizmas ar pompastika?

Prasidėjus švenčių maratonui, jau visi namai pasidabino žėrinčiomis lempučių girliandomis, išradingomis dekoracijomis ir akį traukiančiomis didelėmis ar visai mažytėmis eglutėmis. Pastarosios pas žinomus žmones buvo itin dailios – kviečiame išrinkti, kuri vis dėlto yra pati gražiausia.
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus, Goda Alijeva su vaikais, Monika Marija Paulauskaitė-Laukė, Inga Stumbrienė su šeima
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus, Goda Alijeva su vaikais, Monika Marija Paulauskaitė-Laukė / Asmeninio albumo ir Dariaus Kučio nuotr.

15min siūlo pasigrožėti šių metų eglutėmis žinomų žmonių namuose. Kieno žaliaskarės papuoštos pompastiškai, o kas žavi minimalizmu ir paprastumu?

Kviečiame išsirinkti, kuri eglė jums gražiausia, ir savo nuomonę išreikšti apklausoje!

Viktorija Siegel

Šventiškai namus pasipuošė Viktorija Siegel. „Man šiais metais mūsų namai kaip iš kalėdinės pasakos atrodo!!!“ – rašė ji.

Natalija Bunkė

Ant šiųmetės amerikietiško stiliaus N.Bunkės eglutės nutūpė raudonos spalvos dekoracijos – priešingai nei pernai, kada puošė pastelinėmis spalvomis.

Pati atlikėja 15min pasakojo, kad būtent amerikietiškas stilius jai yra priimtinesnis. Mat Natalija mėgsta gausiai dekoruotas eglutes, o subtilios skandinaviškos jai – ne prie širdies.

„Kasmet eglutės dekoracijų spalvą ir stilių padiktuoja nuotaika. Dažniausiai, jeigu vienais metais būna vienokia eglutė, tai kitais norisi šiek tiek kitokios“ – teigė ji.

Indrė Stonkuvienė

Indrės namai buvo pradėti puošti vos iškritus sniegui. Beje, šiemet, kaip ir beveik visada I.Stonkuvienės namuose, žaliaskarė yra gyva. Pašnekovė įvardijo ir to priežastį.

„Jeigu aš atrasčiau tokią dirbtinę eglę, kuri primintų gyvą, tai gal ir apgalvočiau šį sprendimą. Pas mus yra didelė svetainė, tad reikia didesnės eglės. Savo eglę vis prižiūriu, purškiu vandeniu, kad ji gyvuotų, kadangi namuose yra labai šilta. Norisi tikrumo ir paprastumo“, – 15min teigė Indrė.

Jos eglutę puošia dūžtantys žaisliukai. Kaip pasakojo moteris, jie labai gražūs, tad su kiekvienais metais, kai vaikai auga, vis labiau pasiteisina. O kol vaikai buvo maži, ji dūžtančius kabindavo aukščiau.

„Kadangi mūsų didelės šeimos yra trečia žiema, tad eglutę ir puošia mūsų visų vardiniai žaisliukai, kuriuos gavome dovanų. Jie labai paprasti ir gražūs, mediniai apvalūs, rankų darbo, ant kurių yra išraižyti mūsų vardai“, – tęsė nuomonės formuotoja.

Asmeninio archyvo nuotr./Indrės Stonkuvienės Kalėdų eglė
Asmeninio archyvo nuotr./Indrės Stonkuvienės Kalėdų eglė

Goda Alijeva

Atlikėjos, grupės „69 danguje“ narės Godos Alijevos namai jau irgi dvelkia kalėdine nuotaika. O kokie papuošimai nugula ant Godos eglės šakų? Pasirodo, neseniai dekoracijų kolekciją papildė nauji žaisliukai.

„Man gražiausi yra stikliniai. Aišku, jie yra trapiausi ir juos prižiūrėti labiausiai reikia. Turime ir labai senų žaisliukų. Kiekvienais metais ant eglutės kabiname žaisliuką su dukrytės nuotrauka, kurį ji yra gavusi dovanų.

O drugeliai tiesiog buvo užsilikusi dekoracija, kiek prisimenu, tai tiesiog panaudojome ir juos. Jie blizgūs, gražūs, taigi tiko. Šiais metais nusipirkome naujų žaisliukų – grybukų, mašinytę ir neva saldainines lazdeles. Čia mūsų naujausi žaisliukai, o visi kiti – iš pernai metų“, – apie ant eglutės kabinamus žaisliukus 15min pasakoja G.Alijeva.

Asmeninio albumo nuotr./Goda Alijeva su vaikais prie Kalėdų eglės
Asmeninio albumo nuotr./Goda Alijeva su vaikais prie Kalėdų eglės

Patricija Gadžijeva

Namus pasipuošė ir verslininkės Patricijos Gadžijevos šeima.

„Papuošėm, šventinę atmosferą namuose apgyvendinom, o dabar liko mėgautis kiekviena likusia diena iki gražiausių ir laukiamiausių metų švenčių mūsų šeimoje!

Kaip jau sakiau, man šis šventinis laukimas yra MAGIJA, kaip buvo mano vaikystėje, taip liko ir dabar, tikiuosi mano vaikai tai taip pat atsimins!“ – rašė ji.

Simona Lipnė

Šalia žavingos eglės, papuoštos stilingais žaisliukais, verslininkė Simona Lipnė pozavo kartu su šeima – vyru ir savo mylimais trynukais. Sekėjai negailėjo gražių komentarų ne tik eglutei, bet ir visai šeimai.

Rolandas ir Ieva Mackevičiai

Ieva Mackevičienė taip pat dalijasi jaukiu kalėdiniu kadru. Jame užfiksuota, kaip matyti, šalia ekrano stovinti žaliaskarė.

Gintarė Songailė

Prie savo dailiai papuoštos eglutės pozavo ir buvusio krepšininko, o dabar legendinės NBA komandos „San Antonio Spurs“ trenerių štabo nario Dariaus Songailos žmona Gintarė Songailė. JAV, Teksase, gyvenanti žinoma moteris pasipuošusi pūsta suknele atrodo nepriekaištingai.

Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai

Brolių Lavrinovičių namuose taip pat suspindo žaliaskarės. Vienas po kito broliai dalijosi, kaip sekasi ruoštis šventėms.

Agnė Grigaliūnienė

Žaviosios renginių organizatorės Agnės Grigaliūnienės eglė ir ant jos kabantys papuošimai – ypatingi jai pačiai.

„Mūsų eglės šakose gyvena alaviniai kareivėliai, šoka balerinos, raitosi gyvatės, tupi paukščiai ir karstosi dar mažos beždžionėlės, visai čia pat drambliai. Yra vietos ir juodiems angelams. Yra vietos visiems ir visokiems“, – rašė A.Grigaliūniėnė.

Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė

„MAS 924“ įkūrėja Monika Kazakevičiūtė Kriščiūnienė savo namus pasipuošė itin stilingai ir estetiškai. Nuotraukoje ji įamžino savo dukrytę Umą šalia ant žemės išmėtytų žaisliukų.

Erdvilė Pilvinytė

Švytinti eglutė papuošė ir Andriaus Šedžiaus draugės Erdvilės Pilvinytės namus. Šalia žaliaskarės ji pozavo šviesiai apsirengusi.

Inga Stumbrienė

Pasipuošusi didingą žaliaskarę savo namuose, verslininkė Inga Stumbrienė rašė: „Ko gero, pati gražiausia eglė, kokią tik esame turėję.“

Monika Marija Paulauskaitė-Laukė ir Dovydas Laukys

Monikos Marijos ir jos vyro Dovydo Laukio namuose – taip pat kalėdinės nuotaikos. Šalia savo žaliaskarės atlikėja pozavo su škotų nulėpausio veislės katinu Azazeliu.

Gerda Žemaitė

Gruodžio pradžioje į Gerdos ir Andriaus namus atkeliavo ne tik šventinė dvasia, bet ir įspūdinga žaliaskarė. G.Žemaitė pasakoja, kad kasmet eglutę puošia visa šeima – tokia tradicija. „Dar viena mūsų tradicija, kuri visus džiugina – nuo mažiausių iki didžiausių – papuošus eglutę, žiūrėti filmą „Vienas namuose“, – priduria ji.

Pasak Gerdos, šiemet jų namuose įžiebta eglutė – išties ypatinga. Gražiausius žaisliukus jai kūrė G.Žemaitės mama Aldona ir jos krikštamotė Reda. Šių metų eglutės tema – „Alisa stebuklų šalyje“. Būtent tokią idėją padiktavo specialiai Gerdai Žemaitei kurti žaisliukai.

„Man šių metų eglutė tikrai viena nuostabiausių. Mano krikšto mama sakė, kad kurdama kiekvieną žaisliuką galvojo apie mane, norėjo į ją sudėti pačias nuoširdžiausias emocijas, visus geriausius palinkėjimus. Manau, kad todėl eglutė yra energetiškai labai šilta ir pilna meilės, tad prie jos sugalvoti norai tikrai išsipildys“, – šypsosi G.Žemaitė.

JurArt nuotr./Gerda Žemaitė namuose papuošė Kalėdų eglę
JurArt nuotr./Gerda Žemaitė namuose papuošė Kalėdų eglę
JurArt nuotr./Gerda Žemaitė namuose papuošė Kalėdų eglę
JurArt nuotr./Gerda Žemaitė namuose papuošė Kalėdų eglę

Kuri eglutė, jūsų nuomone, gražiausia? Nuomonę išreikškite apklausoje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus