Laidoje „Virtuvės istorijos“ su savo šeima šį kartą lankysis televizijos žiūrovų numylėtinė G.Žemaitė, kuri žiūrovams prisipažins, kad maisto gamyba nėra jos mėgstama veikla.
„Aš šiaip nesu labai mėgėja gaminti, anksčiau apskritai negamindavau, nesu labai gera kulinarė. O dabar kartais tenka, ir noras atsiranda. Man patinka savaitgalį, kai niekur nereikia skubėti, atsikelti ir sugalvoti kažką paruošti“, – laidoje pasakos žinoma moteris.
Tačiau firminis G.Žemaitės patiekalas gali ir nustebinti – geriausiai žvaigždei gaminti sekasi lietuviškos virtuvės patiekalą. „Man geriausiai pavyksta būtent vėdarai, išmokau iš mamos!“ – šypsodamasi sakys G.Žemaitė.
Tiesa, puikią figūrą demonstruojanti laidų vedėja tikins, kad riebius lietuviškus patiekalus siekiant išsaugoti figūrą tenka riboti. „Retai leidžiu sau pasilepinti cepelinais arba vėdarais. Tenka ir pasportuoti, valgyti ne du cepelinus, kiek norėtųsi, bet vieną“, – laidos žiūrovams sakys G.Žemaitė.
Neseniai už prodiuserio Andriaus Žemaičio ištekėjusi moteris pasidalins ir judviejų bendro gyvenimo detalėmis. G.Žemaitė atskleis, kad namuose dažniausiai gamina vyras: „Dažnai sulaukiu ir kavos į lovą. Jam gaminti patinka labiau, nei man.“
TAIP PAT SKAITYKITE: Tailande už Andriaus Žemaičio ištekėjusi Gerda Stiklickienė vestuves pakartojo ir Marijampolėje
Padedama grilio meistro Mindaugo Kalvaičio G.Žemaitė mamai Aldonai gamins grilyje keptus agurkus su mėsa, o jos sesuo Kristina kartu su šefe Ilona Juciūte keps įdarytą baklažaną. Sesės varžysis dėl mamos palankumo.