Apie 1,5 kilogramo sverianti žuvis kol kas saugoma šaldiklyje, mat patiekalų iš jos mėsos ruošimą Andrius linkęs patikėti profesionalui. Pačiam dainininkui plušėti virtuvėje – vienas didžiausių gyvenimiškų malonumų, tačiau tik ne šiuo atveju. „Žinau, kad kulinaro mėgėjo entuziazmas gali padaryti meškos paslaugą jam pačiam – gaminant ryklį, reikia žinoti įvairių subtilybių, mat, neatidžiai paruošta, jo mėsa gali tapti nuodinga, – pasakojo Andrius. – Laimei, turiu draugą virėją, kuris savaitgalį atvažiuos pasisvečiuoti iš Kauno į Klaipėdą. Jis – ne vieno kulinarų konkurso dalyvis. Mano bičiulio arkliukas – lietuviškos virtuvės patiekalai, tačiau ir tokia egzotika, kaip ryklys, jam pažįstama ne iš nuogirdų. Tikiuosi jo pagalbos prie viryklės.“
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą