Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rokui Yan teko kreiptis į policiją Milane: iki paskutinės minutės nežinojo, ar galės grįžti į Lietuvą

Atlikėjas Rokas Jančiauskas geriau žinomas Roko Yan slapyvardžiu atostogaudamas Italijoje susidūrė su nemalonumais. Vagys iš dainininko pavogė piniginę, kurioje buvo ne tik jo pinigai, bet ir asmeniniai dokumentai. Dėl šios priežasties žinomui vyrui teko gerokai pavargti, kad galėtų grįžti į Lietuvą.
Rokas Yan
Rokas Yan / Teodoro Biliūno nuotr. ir STOP kadras
Temos: 2 Milanas Rokas Yan

Milane atostogavęs atlikėjas Rokas Yan susidūrė su nemalonumais. Jis socialiniame tinkle „Instagram“ Rokas Yan pasidalijo liūdna žinia – vagys iš žinomo atlikėjo nugvelbė piniginę.

„Linkėjimai visiems iš Milano. Dabar yra einama iš policijos komisariato, nes buvo pavogta piniginė, kurioje buvo mano ID kortelė, banko kortelė, vairuotojo pažymėjimas ir dar šimtas eurų tai be šitų dalykų aš nelabai galiu parskristi į Vilnių. Tai pavyko prisiskambinti į kažkokią tarnybą Lietuvos, sakė, varyti į policiją ir, kad išduotų ten kažkokią formą, kad iš manęs pavogė šiuos dalykus. Po geros valandos ar dviejų policijos komisariate aš tą formą turiu. Šiaip niekas nekalbėjo angliškai, tai bendravom per translate, bet išdavė man tą formą ir dabar su ja ir ID kortelės nuotrauka bandysiu išskristi į Vilnių“, – pasakojo atlikėjas.

Soc. tinklų nuotr./Rokas Yan
Soc. tinklų nuotr./Rokas Yan

Norėdamas pasitikslinti dėl grįžimo į Lietuvą, vyras kreipėsi į Lietuvos ambasadą Italijoje, tačiau paaiškėjo, kad ši savaitgalį nedirba.

„Bandžiau prisiskambinti į Lietuvos ambasadą Italijoje, tai autoatsakiklis padiktavo man visą darbo laiką ir pasakė numerį, kuriuo reikia skambinti, kai nedirba ambasada. O tas numeris yra tas, kuriuo aš skambinau pačiu pirmu, kai tik pavogė ir man ten pasakė, kad reikia formos policijos ir nuotraukos ir tada turėtų leisti skristi. Bet „Wizzair“ pasakė, kad taip neleidžia skristi, tai nežinau kur skambint, realiai tokioje situacijoje vienintelis būdas žmogui važiuoti į Romą“, – teigė Rokas Yan.

Soc. tinklų nuotr./Rokas Yan
Soc. tinklų nuotr./Rokas Yan

Vyras spėliojo, kur leis vakarą – Vilniuje ar Romoje, tačiau galiausiai paaiškėjo: jis gali išskristi namo į Lietuvą.

„Praleido, visgi ne visi keliai veda į Romą. Buvo smagu apsikeisti panašiomis istorijomis, labai gausiai įsitraukėt, o po šitos dienos man reiktų dar savaitės atostogų“, – teigė Rokas Yan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas