Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rudens darganą Vilniuje sklaidė VIP vakarėlis su garsiais svečiais

Vilniuje įsikūręs restoranų kompleksas „Bizarre“, nelaukdamas savo pirmojo gimtadienio, kurį švęs sausį, kviestinei publikai ketvirtadienį surengė smagų rudens sezono vakarėlį.
Viktorija Siegel, Natalija Martinavičienė ir Mantas Petruškevičius, Gintarė Gurevičiūtė ir Dmitrijus Jaruševičius, Irena Marozienė
Viktorija Siegel, Natalija Martinavičienė ir Mantas Petruškevičius, Gintarė Gurevičiūtė ir Dmitrijus Jaruševičius, Irena Marozienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Svečiai vakarėlyje „Beluga VIP Party“ ragavo restorano virtuvės šefų pagamintų gurmaniškų užkandžių iš Nikkei – Peru ir Japonijos virtuvių bei europietiškų valgių meniu.

Smagiame vakarėlyje buvo galima sutikti daugybę žinomų žmonių, renginio nepraleido Viktorija Siegel, Natalija Martinavičienė ir Mantas Petruškevičius, čia apsilankė ir Gintarė Gurevičiūtė su draugu Dmitrijumi Jaruševičiumi.

Tarp vakaro svečių – ir Daiva Žeimytė, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Rasa Arlauskienė, Irena Marozienė, Žilvinas Grigaitis ir daugelis kitų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rasa Arlauskienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rasa Arlauskienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Daiva Žeimytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Daiva Žeimytė

Čia buvo galima sutikti ir rečiau renginiuose matomus Arną Klivečką su žmona Ramune.

Susirinkusių svečių per kelis restorano aukštus laukė ir daugiau staigmenų: su aukščiausios klasės juvelyrikos prekės ženklais dirbanti įmonė „I Am Diamond“ pristatė italų prekės ženklą „Utopia“, pasauliui žinomą dvidešimt metų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arnas Klivečka su žmona Ramune
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arnas Klivečka su žmona Ramune

„Utopia“ dirbiniai sukurti naudojant brangiuosius akmenis ir tauriuosius metalus: auksą, briliantus ir aukščiausios kokybės Pietų jūros perlus iš Australijos. Čia randami perlai juvelyrikoje laikomi vertingiausiais, nes yra didžiausi ir storiausiai padengti perlamutro sluoksniu.

„Utopia“ juvelyrika jau daugelį metų pasaulyje laikoma auksakalystės pavyzdžiu. Juvelyriką pristatę modeliai buvo pasipuošę lietuvių kūrėjų „FG Atelier“ drabužiais.

Greičio mėgėjų čia irgi laukė siurprizas: abejingų nepaliko prabangus „Maserati Levante“ automobilis, pasižymintis ekstravagantiška prabanga, stiliumi bei subtiliu itališku dizainu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito