Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rūta Ščiogolevaitė nustebino kardinaliais pokyčiais – drąsiai nusirėžė plaukus: įvertinkite

Rūta Ščiogolevaitė (38) šeštadienio vakarą savo draugus nustebino stulbinančiais išvaizdos pokyčiais. Penkto vaiko besilaukianti atlikėja drąsiai pasitrumpino plaukus.
Rūta Ščiogolevaitė ryžosi kardinaliems pokyčiams
Rūta Ščiogolevaitė ryžosi kardinaliems pokyčiams / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Sakoma, kad šukuosenos pokyčiams žmogus ryžtasi esant dramatiškiems įvykiams asmeniniame gyvenime, dažnai skyrybų metu. Ir nors permainų atlikėjos gyvenime šiuo metu netrūksta, 15min Rūta teigė, kad tikrai ne jie įkvėpė naujovėms.

„Man sunku pasakyti, kas paskatino nusikirpti plaukus. Tai norėjau padaryti labai seniai, su kirpėja kalbėjome jau kurį laiką. Jau ne pirmas kartas, kai pakeičiu savo išvaizdą, tris ar keturis kartus esu pasitrumpinusi plaukus“, – sakė R.Ščiogolevaitė.

Ji pasakojo niekada nenorėjusi ilgų kasų, visą gyvenimą svajojo apie trumpus plaukus, bet augino, nes manė, kad tokia šukuosena tinka kur kas labiau.

Asmeninio albumo nuotr. /Rūta Ščiogolevaitė ryžosi ryškiems pokyčiams
Asmeninio albumo nuotr. /Rūta Ščiogolevaitė ryžosi ryškiems pokyčiams

„Man gražiausia trumpi plaukai, manau, kad tai yra seksualu, nemėgstu dengti kaklo. Tačiau ilgai buvau televizijoje ir tarsi klausydavau savo kirpėjos, žinojau, kad ilgi plaukai man tinka labiau“, – sakė Rūta.

Atlikėja prieš priimdama sprendimą nusirėžti kasas kalbėjosi su savo kirpėja. Jos viena kitai siųsdavo įvairias šukuosenų nuotraukas, tardavosi, kuri Rūtai tiktų labiau. Todėl, anot jos, tai tikrai nebuvo skubotas sprendimas.

„Neatėjau į kirpyklą ir nesakiau „dabar kirpk“. Nors spontaniškumo man netrūksta, nesu visko gerai neapgalvojantis žmogus, visada svarstau prieš tokius rimtesnius sprendimus ne vieną ir ne dvi dienas“, – 15min pasakojo R.Ščiogolevaitė.

O socialiniuose tinkluose pranešusi apie pokyčius dainininkė rašė nesibaiminanti komentarų.

„Nusikirpau plaukus! Na, heiteriai, paheitinkit greičiau, juk kaip be pastabų, kad reikia atitikti jūsų grožio ir stiliaus sampratą“, – rašė Rūta.

Kokie plaukai Rūtai tinka labiau?

15min ji prisipažino pasidalijusi nuotrauka norėdama, kad kuo greičiau nuslūgtų komentarų banga, kuri dažniausiai užklumpa vos pastebėjus naujus žinomų atlikėjų pokyčius.

„Taip atsibosta pastabos, visi nori pamokyti kaip gyventi. Žinau, kad man gražiau ilgi plaukai, žinau, prisiduodu, bet vis tiek aš noriu daryti taip, kaip noriu. Galų gale, man greitai 40 metų. Galiu nusikirpti plaukus? Ačiū!“ – juokėsi R.Ščiogolevaitė.

Paklausta, ką apie naują šukuoseną sako aplinkiniai, Rūta pasakojo, kad prieš gimdymą vengia viešumos, todėl ir komentarų daug nesulaukė. Visgi socialiniame tinkle jos permainas draugai ir sekėjai įvertino labai teigiamai – visi sutarė, kad moteris atrodo puikiai.

„Manau, kad svarbiausia yra patikti sau pačiai, nes kai pradedi gyventi kitų nurodytą gyvenimą, tada tikrai nieko gero nebus. O komplimentai – žinoma, malonu visiems, bet man svarbiau, kad nauja šukuosena tapo dovana sau pačiai“, – sakė žinoma atlikėja.

Nors dažnas gerbėjas R.Ščiogolevaitę įsivaizduoja su jau kone vizitine kortele tapusia ilgų, šviesių plaukų šukuosena, ji prieš kelis metus ilgas kasas pasitrumpino iki pečių.

Jos išvaizdos metamorfozes išvysite nuotraukų galerijoje:

Primename, kad atlikėja neseniai viešėjo 15min studijoje, kur davė išskirtinį interviu. Žinoma atlikėja nuo pat žinios apie griūvančią šeimą laikėsi pozicijos nekalbėti. Vis dėlto penkto vaiko besilaukianti Rūta Ščiogolevaitė 15min sutiko atskleisti, ką šiuo metu išgyvena, ar jos namuose groja muziką, ar scenos legendos dainų klausosi jos vaikai, ar ruošiasi grįžti į televiziją.

Visą pokalbį žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Rūta Ščiogolevaitė – apie pokyčius gyvenime: „Daugiau baimės jaučiau praeitame etape nei dabar“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas