Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rūtai Lukoševičiūtei – kaltinimai melavus apie Lino Samaškos dingimą: sureagavo ji pati

Penktadienio vakarą televizijos laidų prodiuserė bei žurnalistė Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė pasidalijo netikėta žinia – dingo jos kolega Linas Samaška. Naujiena netruko pasklisti viešumoje, tačiau praėjus kelioms dienoms po žinios paviešinimo pasipylė lavina abejonių ir komentarų, kad L.Samaška nėra dingęs, o R.Lukoševičiūtė-Daudienė tik siekia reklamos savo TV projektui viešindama netikrą informaciją.
Linas Samaška ir Rūta Lukoševičiūtė
Linas Samaška ir Rūta Lukoševičiūtė / Asmeninio archyvo nuotr.

Penktadienio vakarą televizijos laidų prodiuserei pasidalijus naujiena, kad dingo jos kolega, sunerimo ne tik jų bendri draugai ir kolegos, bet ir nepažįstamieji.

Neabejingi žmonės pradėjo dalintis R.Lukoševičiūtės-Daudienės įrašu socialiniuose tinkluose. Apie dingusį bičiulį prodiuserė prakalbo ir žiniasklaidoje.

Tačiau bėgant laikui po žurnalistės įrašu socialiniame tinkle apie dingusį kolegą pradėjo atsirasti vis daugiau komentarų tikinančių, kad žinoma moteris meluoja, o L.Samaška nėra dingęs.

„Rūta, puikiai žinote, kad niekur jis nedingo. Gal laikas ištrinti įrašą ir atsiprašyti žiūrovų už sukeltas bereikalingas emocijas. Buvo efektyvu, bet visai nejuokinga“, – rašė viena moteris.

„Tai bent jau šiandien atsikėlusi prisipažintų ir atsiprašytų, kad visiems melavo dėl reklamos“, – antrino ir kita.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su viena komentatore, ši teigė, kad tai ką parašė po R.Lukoševičiūtės-Daudienės įrašu yra tiesa.

„Rūta nuo penktadienio šeimos narių informuota, kad žmogus niekur nedingęs. Jei nepaneigia iki šiol, matyt, naudinga. Visiškas dugnas tokiom priemonėm bandyti kelti laidos reitingus“, – Žmonės.lt sakė moteris.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su R.Lukoševičiūte-Daudiene, ši teigė nežinanti, kodėl žmonės taip kalba, mat ji su L.Samaška iš tiesų negalėjo ir vis dar negali susisiekti.

„Nežinau, kokie jų motyvai, kad kalba taip. Iš savo pusės padariau viską, ką galėjau ir, kas maniau yra tinkama. Jei jis gyvas ir sveikas Ačiū Dievui. Aš pati jo penktadienį pradėjau ieškoti ir susiradus šeimos kontaktus visą informaciją perdaviau. Jei žiūrėjote laidą tai sudėliojau ją iš visiškai skirtingų dienų, skirtingų lokacijų, skirtingais drabužiais ir skirtingom transporto priemonėm, kadangi neturėjau medžiagos, nes jis jos nepadarė, kai dingo. Ir viskas.

Aš atlikau savo pilietinę pareigą, pranešiau, o kokia ten situacija toliau nežinau. Jis man tikrai nėra atsiradęs, ir jei jis yra, tai klausimas: kur? Nes aš dabar toliau Kėdainiuose filmuoju ir neturiu iš jo jokių žinių“, – Žmonės.lt kalbėjo R.Lukoševičiūtė-Daudienė.

Pasiteiravus, ką išgirdo iš šeimos narių, kai pranešė jiems apie tai, kad L.Samaška dingo, žurnalistė tikino, kad niekas jai nepatvirtino, kad kolegai viskas gerai.

„Kai susisiekiau, parašė: „ačiū jog pranešėt, važiuosim žiūrėt“, nes kalbėjo dukra su juo sekmadienį ir viskas buvo ok, o aš kadangi beveik kiekvieną dieną bendrauju dėl to ir pasigedau. Jeigu būčiau išvis nieko nesakius ir jei, neduok Dieve, kas nors labai rimto atsitiko, aš sau būčiau tikrai neatleidus, kad tiesiog nekreipiau dėmesio“, – teigė TV laidų prodiuserė.

Žmonės.lt primena, kad apie tai, jog jau porą dienų nepavyksta susisiekti su Linu Samaška, penktadienio vakarą savo feisbuko paskyroje pranešė televizijos laidų prodiuserė, žurnalistė ir dainų tekstų autorė Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė. Su realybės šou „Robinzonas“ išgarsėjusiu vyru ji pastaruoju metu dirbo projekte „Sveiki atvykę“.

Įrašu Rūta sutiko pasidalyti su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Nepamenu, kada buvo taip neramu ir baisu.. .Dingo mūsų kolega Linas Samaška: nuo trečiadienio 13 val. neturiu iš jo jokių žinių... Suradau artimuosius, pranešiau, kokia situacija, labai tikiuosi, kad jam nieko nenutiko, o jei nutiko... Sekmadienį 9:00 ryto per TV3 televiziją pamatysite paskutinius jo įrašus. Dalinkimės post'u visi, gal dar ne vėlu, gal viskas gerai, nes ramiai būti būtų tiesiog neteisinga...“, – rašė R.Lukoševičiūtė-Daudienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas